Nordsjælland

Ekstra forestillinger

Der er åbnet op for flere billetter i Nordisk Film Biograf, Lyngby og ekstra forestillinger i Kosmorama (Hacker) og Humle Bio (Vitello), samt Hundested Kino.
Ved udsolgte forestillinger kan det være muligt at arrangere ekstra forestillinger. Send dit ønske til bio-cfunord@kp.dk.

Allerød kommune!

Allerød kommune har som den eneste kommune i Nordsjælland ikke tilmeldt sig Med Skolen I Biografen og skoler/institutioner i Allerød har derfor ikke adgang til at benytte ordningen.

Billetbestilling

Bestillingen til Med Skolen i Biografen foregår kun elektronisk via mitcfu.dk/msib. Du skal benytte dit UNI•Login. Husk at booke billetter til det samlede antal deltagere inkl. lærere, og husk at bestille så tidligt som muligt, da nogle forestillinger hurtigt bliver udsolgte. Efter bestilling modtages automatisk en bekræftelse pr. mail, der kan benyttes som adgangsbillet. Bookinger kan altid følges på hjemmesiden. En uge før forestillingen udsendes en automatisk påmindelse. BILLETBESTILLINGEN ER BINDENDE.

Der er lukket for booking fra den 2.-6. september, hvor der gøres status. I tilfælde af for få tilmeldinger og omrokeringer, kontaktes de involvedrede. Fra den 7. september er der igen åbent for booking. Center for Undervisningsmidler forbeholder sig ret til at aflyse forestillinger med for få tilmeldte.

Pris

Prisen er 18 eller 28 kr. pr. deltager afhængigt af kommunalt tilskud. Se om din kommune er med i ordningen og til hvilken pris i boksen "Se mere her" på denne side.

Desuden tilbyder Lyngby-Taarbæk Kommune tre gratis forestillinger KUN for deres kommunes folkeskoler i Nordisk Film Biograf, Lyngby. De tre film vises kl. 9.15 og til visningen af Tigermælk er der oplæg med Salaam. Der er IKKE oplæg på visningerne af Frøken Umulig og Mary og troldkvindens blomst . Der er en forestilling kl. 12, på de tre film uden oplæg, som alle kan købe billetter til.

CFU sender en samlet faktura til skolen for henholdsvis efterår 2019 og forår 2020.

Se mere her