København og Storkøbenhavn

Med skolen i biografen sæson 2020-21

Corona

Vi gennemfører visninger i Med Skolen I Biografen, da der er taget særlige forholdsregler i biograferne med færre pladser, sprit og rengøring, samt mundbind for alle over 12 år. Kravet om mundbind gælder fra torsdag den 29. oktober 2020 og siger at mundbindet må fjernes når man sidder i sit sæde. Kulturministeriet har i et brev den 9. oktober 2020 gjort det klart at deltagelse i biografvisninger i forbindelse med undervisning ikke er omfattet af udmeldingen om at skoler anbefales at aflyse sociale arrangementer.

Annullerede billetter

Der er nu indgået bindende aftaler med biografer og filmudlejere, og i den forbindelse har vi måttet annullere forestillinger med for få solgte billetter. Alle berørte har fået besked via e-mail, og det er derfor en god idé at tjekke den e-mail-adresse, som er tilknyttet dit UNI-login og evt. kigge i bookingsystemet (mitcfu.dk, Mine materialer, Med skolen i biografen) for at sikre dig, at din forestilling ikke er blandt de annullerede.

Er din bestilling annulleret, vil du kunne finde billetter til samme film enten samme dag, men på et andet tidspunkt, eller i en anden biograf en anden dag. Bestil billetter  på mitcfu.dk/msib. Er alt udsolgt kan der muligvis laves ekstra visninger samme dag - kontakt os på msib-cfu@kp.dk for at høre, hvad der kan lade sig gøre!

I København og Storkøbenhavn er prisen kr. 18,- pr. billet. Du skal benytte dit UNI•Login. Husk at booke billetter til det samlede antal deltagere inkl. lærere. Efter bestilling modtages automatisk en bekræftelse pr. mail, der kan benyttes som adgangsbillet. Bookinger kan altid følges på hjemmesiden. En uge før forestillingen udsendes en automatisk påmindelse. BILLETBESTILLINGEN ER BINDENDE.

Der er undervisningsmateriale til alle 11 film, som kan hentes gratis på Filmcentralen.

Første visningsdag forventes at blive den 20. oktober 2020 og i biograferne vil alle gældende regler i forhold til Covid-19 blive overholdt. Det betyder pt. at der er langt færre pladser i salene og skærpede krav til ophold i foyer – og det vil være forskelligt, hvad der kan lade sig gøre i de forskellige biografer. Salen mv. rengøres mellem alle visninger og vi beder jer orientere jer om de særlige forhold og regler, der gælder for den enkelte biograf. Ved ankomst til biografen bedes klassen vente udenfor, mens en lærer går ind og aftaler med biografen hvordan klassen kommer ind i salen.

Bemærk at ændringer af datoer og tider vil kunne forekomme. Ligeledes holder vi øje med Corona-situationen og er i tæt dialog med biograferne. Husk du er altid velkommen til at kontakte os på msib-cfu@kp.dk.