København og Storkøbenhavn

Annullerede billetter

Der er nu indgået bindende aftaler med biografer og filmudlejere, og i den forbindelse har vi måttet annullere forestillinger med for få solgte billetter. Alle berørte har fået besked via e-mail, og det er derfor en god idé at tjekke den e-mail-adresse, som er tilknyttet dit UNI-login og evt. kigge i bookingsystemet (mitcfu.dk, Mine materialer, Med skolen i biografen) for at sikre dig, at din forestilling ikke er blandt de annullerede.

Er din bestilling annulleret, vil du kunne finde billetter til samme film enten samme dag, men på et andet tidspunkt, eller i en anden biograf en anden dag.

Billetbestilling

Bestillingen til Med Skolen i Biografen foregår kun elektronisk via mitcfu.dk/msib. Du skal benytte dit UNI•Login. Husk at booke billetter til det samlede antal deltagere inkl. lærere. Efter bestilling modtages automatisk en bekræftelse pr. mail, der kan benyttes som adgangsbillet. Bookinger kan altid følges på hjemmesiden. En uge før forestillingen udsendes en automatisk påmindelse. BILLETBESTILLINGEN ER BINDENDE.

Pris

Prisen er 18 kr. pr. deltager. CFU sender en samlet faktura til skolen for henholdsvis efterår 2019 og forår 2020.

Venligst bemærk

Det er ikke tilladt at nyde medbragt slik, popcorn, sodavand etc. til forestillingerne. Læreren skal sikre sig, at eleverne rydder pænt op efter sig, når klassen forlader biografsalen samt sørge for almindelig god ro og orden. Der henvises også til biografernes lokale regler, som du kan finde her på siden i boksen Se mere her.

Ekstra forestillinger

Ved udsolgte forestillinger kan det være muligt at arrangere ekstra forestillinger. Du kan sende dit ønske til bio-cfustork@kp.dk.

Se mere her