Med Skolen i Biografen

– et tilbud om at benytte den lokale biograf som klasseværelse

Velkommen til en ny sæson i Med Skolen I Biografen, og til et spændende og varieret filmprogram. CFU har i samarbejde med repræsentanter for skoler, biografer samt film- og mediekonsulenter ved Det Danske Filminstitut udvalgt 10 film, der spænder fra 0. klasse til ungdomsuddannelserne. Programmet er en blanding af kendte og knap så kendte film, der har det til fælles, at de alle er af høj kvalitet. Se spilledage og tider på mitCFU.dk allerede nu - bestilling åbner 3. juni kl. 9.00.

Billetprisen er 18 kr. eller 28 kr. pr. deltager, afhængigt af hvilket tilskud kommunen giver til ordningen. 

Undervisningsmateriale

Det Danske Filminstitut udarbejder undervisningsmaterialer til alle filmene. Det sætter fokus på områder som fx tema, sprog og filmiske virkemidler og kan gratis downloades fra Det Danske Filminstituts hjemmeside. Det er vigtigt, at eleverne er forberedte på den film, de skal se, og at de er gjort bekendt med, at tiden i biografen betragtes som almindelig undervisning. Vi opfordrer derfor lærere til at anvende det gratis undervisningsmateriale hos DFI.

Salaam Filmfestival

Vi samarbejder med Salaam Filmfestival. Til en række visninger af Tigermælk vil en oplægsholder give personlige vinkler på filmenes problemstillinger og virkemidler. Forestillingerne udvides med ca. 30 min. Læs mere på Salaam.dk.