Super Task Force og Netværk

Bliv micro:bit-ambassadør med Super Task Force

Gå i dybden med skabende og kreativ udvikling omkring micro:bitten og vær med til at sikre den lokale forankring af teknologiforståelses-kompetencerne. På Super Task Force arbejder vi med at gribe, begribe og forudgribe teknologien gennem kreative og skabende aktiviteter.

Der vil i designet af det faglige indhold blive trukket på MITs program Learning Creative Learning og være tale om aktiviteter både med og om teknologi. Der vil således blive inddraget forskellige teknologier men med hovedfokus på, hvordan disse kan kodes, således det bliver det skabende, der kommer i fokus. Ligeledes vil indholdet tones i retning af kritisk bevidsthed – både i forhold til eleverne som brugere og til lærerne som didaktikere.

Dagens omdrejningspunkt er hvordan man kan rammesætte og organisere arbejdet med teknologi og teknologiforståelse. Dette gør vi med udgangspunkt i micro:bitten, men forvent at komme til at arbejde med:

  • Hvordan man kan bruge den kreative læringsspiral og de fire P’er til at skabe legende læring
  • Design processer og designtænkning
  • Hvordan du kan bruge en micro:bit til at styre programmer på computeren
  • Hvordan du kan bygge dit eget IoT-device

Dagen er meget praksisorienteret, men forvent også refleksioner over hvordan det vi arbejder med kan bruges i fag og skole og hvordan man som deltager kan være med at forankre arbejdet lokalt. Deltagerne vil herefter indgå i et frivilligt regionalt netværk i CFU-regi.

Det praktiske
Super Task Force er en hel dag fra 9.00 - 15.00. Det foregår i Future Classroom Lab på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V. Vi tilbyder morgenkaffe, en bid frokost og et stykke kage til at klare eftermiddagen. Deltagelse er gratis, men tilmeldingen er bindende.

Tilmelding
Christa Jeppesen
E-mail: CJEP@kp.dk
Telefon: 4189 8795

Vi planlægger datoer til afholdelse af super task force i foråret 2020. Når vi kender datoerne skriver vi dem ind her på siden.