Innovation

CFU tilbyder mange materialer, der giver inspiration til  at inddrage innovation i din daglige undervisning. Materialerne kan findes i mitCFU.dk.

Spørgsmål om materialer, lån og booking kan rettes til Mette Schousboe, mes@kp.dk.

Dialoogle

Dialoogle billedkort

Visuel Innovation består af en bog "Visuel Innovation" og 4 æsker Dialoogle billedkort (08-09-10-11). "Visuel Innovation" er en drejebog i innovativ pædagogik, som gør det muligt for læreren at føre sine elever igennem tre faser: Det kreative lag, hvor ideer blomstrer og udvikles. Det innovative lag, hvor eleverne omsætter kreative ideer til innovativ nytteværdi og gør en forskel med deres faglighed. Det iværksættende lag, hvor de gode, innovative ideer gøres klar til at føres ud i livet. 

Fortælle-terninger

Fortælleterninger

Terningernes anvendelsesmuligheder er uendelige. Kast de 9 terninger og bliv præsenteret for én af 10 mio. kombinationer. Brug kombinationen, som inspiration til din historie: 'Der var engang ... ', og fortæl en historie som forbinder alle 9 motiver, der vender opad. Begynd med det motiv, der først fanger din opmærksomhed. 

Verdens bedste læserum

Verdens bedste læserum

Verdens bedste læserum er en del af undervisningskonceptet innovation step by step. I dette forløb skal eleverne arbejde med gode idéer til et nyt læserum, hvor det er dejligt at være, når man skal læse gode bøger. Opgaverne i materialet er delt op i forskellige steps, som eleverne gennemgår fra idéudvikling til iværksætteri.

Animation

Foto af animationskassen

Materialesættet består af en kuffert med 14 web-kameraer, 2 dvd'er til installation af driver til HUE-webcam, en kortfattet guide til Film-X animationsværktøj og en vejledning til HUE-webcam.

2.-10. klasse