Streaming

På mitCFU kan du og dine elever let og lovligt streame film og tv-udsendelser.

Adgang til streaming

Når du vil streame spillefilm eller tv-udsendelser, skal du logge på mitCFU med dit UNI-Login. For at du kan streame, skal din skole have et CFU Film og tv-abonnement samt relevante aftaler med Copydan AVU-medier. Streaming er gratis, når din skole har betalt abonnementerne. Du kan give dine elever adgang til at se tv-udsendelser og de fleste spillefilm via deres UNI-Login – både i skolen og derhjemme.

Platforme og browsere

Når du skal streame spillefilm kan du bruge pc, Mac eller Cromebook og vælge mellem at benytte Firefox eller Google Chrome til afviklingen. Det er også muligt at se spillefilm fra en android tablet eller mobiltelefon.

TV-udsendelser

Der findes mere end 45.000 tv-udsendelser (herunder dokumentarfilm, kortfilm og tv-film) i mitCFU. Find tv-udsendelsen, og afspil den med det samme. Du kan desuden give dine elever adgang til at se tv-udsendelser både i skolen og hjemme. Du booker og udlåner dem i mitCFU til hele klasser eller enkelte elever. Du kan følge anvisningerne i mitCFU.

Spillefilm

I mitCFU kan du streame omkring 600 spillefilm. Du kan se kvalitetsfilm, der nøje er udvalgt til undervisningen i en lang række fag uden at skulle tænke på rettigheder. Du kan streame i forberedelsen og i undervisningen, og dine elever kan streame de fleste af de spillefilm, som du giver dem adgang til både i undervisningen og hjemme.

En del af de engelsk-, tysk- og fransksprogede film har både danske og originalsprogets undertekster, som kan vælges til og fra.
 

 

Support - kontakt CFU

Kontakt vedr. streaming, e-bøger og lån
Mandag-torsdag 9.30-15, fredag 9.30-14
Telefon 4189 9110
Mail cfu@kp.dk


Kontakt vedr. kurser
Mandag-torsdag 8.30-15.00, fredag 8.30-14.00
Telefon 4189 9113
Mail kurser-cfu@kp.dk