Streaming

Se film og tv online i klassen

Adgang til streaming

Når du vil streame spillefilm eller tv-udsendelser, skal du logge på mitCFU med dit UNI-Login. For at du kan streame, skal din skole have et CFU Film og tv-abonnement samt relevant abonnement hos AVU-medier. Streaming er gratis, når din skole har betalt abonnementerne. Du kan give dine elever adgang til at se tv-udsendelser og de fleste spillefilm via deres UNI-Login – både i skolen og derhjemme.

Hvis du ikke kan afspille materialet på mitCFU, kan det skyldes manglende abonnementer.

Platforme og browsere
Når du skal streame spillefilm kan du bruge pc, Mac eller Cromebook og vælge mellem at benytte Firefox eller Google Chrome til afviklingen. Det er også muligt at se spillefilm fra en android tablet eller en mobiltelefon.

TV-udsendelser
CFU råder over mere end 43.000 tv-udsendelser, som kan streames. Find tv-udsendelsen på mitCFU, og afspil den med det samme. Du kan desuden give dine elever adgang til at se tv-udsendelser både i skolen og hjemme. Du booker og udlåner dem i mitCFU til hele klasser eller enkelte elever. Du kan følge anvisningerne i mitCFU.

 Spillefilm
I mitCFU kan du streame over 500 spillefilm, og flere kommer til. Du kan se kvalitetsfilm, der nøje er udvalgt til undervisningen i en lang række fag uden at skulle tænke på rettigheder. Du kan streame i forberedelsen og i undervisningen, og dine elever kan streame de fleste af de spillefilm, som du giver dem adgang til både i undervisningen og hjemme.

En del af de engelsk-, tysk- og fransksprogede film har både danske og originalsprogets undertekster, som kan vælges til og fra.