E-bøger

Læs e-bøger i dansk
Mere end 200 e-bøger, billedbøger, novellesamlinger eller romaner kan lånes på mitCFU. Når du booker bogen til din klasse, kan dine elever læse e-bogen et øjeblik efter på deres computer, tablet eller telefon. Nåede du ikke at booke Kim Fupz Aakesons billedbog ‘Heks!’, Ole Lund Kirkegaard-klassikeren ‘Gummi-Tarzan’ eller Daniel Zimakoffs nye roman ‘Kviksand’ i år, så lån den som e-bog på mitCFU i dag.

E-bøger give aktive læsere
CFU har udviklet en e-bogslæser, hvor eleverne er aktive, mens de læser. De kan slå op i den indbyggede ordbog, markere vigtige ord eller skrive kommentarer, mens de læser. I analysefasen kan de let navigere rundt i teksten vha. egne markeringer og søgefunktionen, som gør det let at finde centrale citater igen.

De første tyske e-bøger
De første tyske e-bogstitler kan nu læses som e-bog. Søg efter ‘Lesesspas’ på mitCFU, som kan bruges til tyskundervisningen i 6. og 7. klasse. Se mere her!

 

 

 

 

 

 

e-bøger

E-bøger

TRÆT AF VENTETID, GLEMTE BØGER OG RYKKERE?
På mitCFU kan du låne e-bøger til alle klassetrin i ubegrænset antal lige til at booke og læse med det samme. Du finder både de nyeste titler og klassikerne.