Den internationale dimension

cfu eu på skemaet studietur billede

EU på skemaet

Studietur til Bruxelles, februar 2019.

Turen byder på et spændende program med inspiration til jeres undervisning i EU-stof.

Se mere her!

Billede til boxen Oplev Sydslevig

Oplev Sydslesvig

Oplev Sydslesvig og brug grænseregionen til at styrke den internationale dimension i din undervisning.

Billede til boxen slip Norden ind i klassen

Slip Norden ind i klassen

Få ideer og undervisningsmaterialer til at arbejde med ’Sprog og kultur’, ’Historie og samfund’ og ’Klima og natur’ i et nordisk perspektiv. Eller hvad med at finde en venskabsklasse i Norden?

Logo Uddannelses. og forsikringsministeriet

Erasmus+

Erasmus+: I ansøgningsrunden 2018 er der nye muligheder for at søge penge til partnerskaber mellem danske og europæiske dagtilbud, skoler og grunduddannelser.

Verdenstimen

Verdenstimen

Verdenstimen børn og unge i hele verden lærer om FN´s Verdensmål for bæredygtig udvikling. På hjemmesiden kan du hente gratis undervisningsmaterialer.

EU

EU i undervisningen

Få masser af ideer og temaer. På denne side kan du arbejde med en række temapakker, der behandler problemstillinger, der har med EU at gøre.

Globalt perspektiv

Kortlægning af globalt perspektiv

En kortlægning af Forenklede Fælles Mål kan være udgangspunkt for planlægning, gennemførelse og evaluering af undervisningen med et globalt perspektiv.

Nordplus

Nordplus

Tænker du på et nordisk samarbejde. Nordplus er Nordisk Ministerråds største uddannelsesprogram inden for livslang læring. Over 10.000 personer i Norden og Baltikum får udbytte af programmet hvert år.

SchoolEducationGateway

SchoolEducationGateway

The website content (news, good practices, expert articles, policy links, etc.) are indexed under different topics, helping you to find relevant content matching you interests.

Euroscola

Europaparlamentariker for en dag

EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være europaparlamentariker for en dag. Læs mere her:

EMU

EMU

Følg på EMU'en, hvad der rører sig på det internationale område.

eTwinning

eTwinning

Skal du finde samarbejdspartnere til  små eller større samarbejdsprojekter? Så brug eTwinning. Her finder du bl.a. partnere og  ideer til projekter.

Partnerskaber

Arbejd med lande uden for EU

Globale Partnerskaber samarbejder med skoler og uddannelsessteder i lande udenfor Europa, især med fokus på den tredje verden. Få inspiration og ideer til relevante undervisningsaktiviteter og samarbejdspartnere på deres hjemmeside.

Kontaktperson

Foto Helle Rodenberg

Helle Rodenberg

Engelsk og den internationale dimension

E-mail: HER@kp.dk

Telefon: 4189 7381

Træffetid: mandag, tirsdag og torsdag