Den internationale dimension

Logo Uddannelses. og forsikringsministeriet

Nordplus 2020

Indkaldelse af ansøgninger til Nordplus 2020

Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram, Nordplus, inviterer nordiske og baltiske institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med uddannelse og læring, til at søge om tilskud i ansøgningsrunden for 2020 - Læs mere her

Logo Uddannelses. og forsikringsministeriet

Skriveseminar - tilskud fra Erasmus+

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til skriveseminar om tilskud fra Erasmus+ til strategiske partnerskabsprojekter i Aarhus den 28. januar 2020 og i København den 4. februar 2020. Begge har tilmeldingsfrist den 6. januar 2020.

Billede til boxen Oplev Sydslevig

Oplev Sydslesvig

Oplev Sydslesvig og brug grænseregionen til at styrke den internationale dimension i din undervisning.

Billede til boxen slip Norden ind i klassen

Slip Norden ind i klassen

Få ideer og undervisningsmaterialer til at arbejde med ’Sprog og kultur’, ’Historie og samfund’ og ’Klima og natur’ i et nordisk perspektiv. Eller hvad med at finde en venskabsklasse i Norden?

Logo Uddannelses. og forsikringsministeriet

Erasmus+

Kom godt i gang med internationalisering i grundskolen. 

Verden i børnehøjde

Verden i børnehøjde

Find ideer til, hvordan du kan arbejde med den globale dimension i din undervisning

Verdenstimen

Verdenstimen

Verdenstimen børn og unge i hele verden lærer om FN´s Verdensmål for bæredygtig udvikling. På hjemmesiden kan du hente gratis undervisningsmaterialer.

EU

EU i undervisningen

Få masser af ideer og temaer. På denne side kan du arbejde med en række temapakker, der behandler problemstillinger, der har med EU at gøre.

Nordplus

Nordplus

Tænker du på et nordisk samarbejde. Nordplus er Nordisk Ministerråds største uddannelsesprogram inden for livslang læring. Over 10.000 personer i Norden og Baltikum får udbytte af programmet hvert år.

SchoolEducationGateway

SchoolEducationGateway

The website content (news, good practices, expert articles, policy links, etc.) are indexed under different topics, helping you to find relevant content matching you interests.

Euroscola

Europaparlamentariker for en dag

EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være europaparlamentariker for en dag. Læs mere her:

eTwinning

eTwinning

Skal du finde samarbejdspartnere til  små eller større samarbejdsprojekter? Så brug eTwinning. Her finder du bl.a. partnere og  ideer til projekter.

Kontaktperson

Foto Helle Rodenberg

Helle Rodenberg

Engelsk og den internationale dimension

E-mail: HER@kp.dk

Telefon: 4189 7381

Træffetid: mandag, tirsdag og torsdag