Den internationale dimension

UFM

Skriveseminar for skoleområdet

Få hjælp til at skrive din ansøgning til et partnerskabs samarbejde. Der afholdes skriveseminar i København den 1. marts 2017 - læs mere her

 

Verdenstimen

Verdenstimen

Verdenstimen børn og unge i hele verden lærer om FN´s Verdensmål for bæredygtig udvikling. På hjemmesiden kan du hente gratis undervisningsmaterialer.

EU

EU i undervisningen. Masser af ideer og temaer

På denne side kan du arbejde med en række temapakker, der behandler problemstillinger, der har med EU at gøre.

Globalt perspektiv

Kortlægning af globalt perspektiv

En kortlægning af Forenklede Fælles Mål kan være udgangspunkt for planlægning, gennemførelse og evaluering af undervisningen med et globalt perspektiv.

Sådan bor jeg

Sådan bor jeg

"Sådan Bor Jeg" er et interaktivt websted, hvor elever fra 4. – 6. klasse kan blive klogere på verdens lande og kulturer og globale temaer. Eleverne kan også sammenligne deres egne levevilkår med børn i hele verden. Materialet er gratis.

Nordplus

Nordplus

Tænker du på et nordisk samarbejde. Nordplus er Nordisk Ministerråds største uddannelsesprogram inden for livslang læring. Over 10.000 personer i Norden og Baltikum får udbytte af programmet hvert år.

SchoolEducationGateway

SchoolEducationGateway

The website content (news, good practices, expert articles, policy links, etc.) are indexed under different topics, helping you to find relevant content matching you interests.

Erasmus

Erasmus+

Ønsker din skole at styrke dens internationale profil?

Erasmusprogrammet giver mulighed for at søge midler til bl.a. efteruddannelse og samarbejdsprojekter mellem skoler.

Euroscola

Europaparlamentariker for en dag

EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være europaparlamentariker for en dag.

EMU

EMU

Følg på EMU'en, hvad der rører sig på det internationale område.

eTwinning

eTwinning

Skal du finde samarbejdspartnere til  små eller større samarbejdsprojekter? Så brug eTwinning. Her finder du bl.a. partnere og  ideer til projekter.

Partnerskaber

Arbejd med lande uden for EU

Globale Partnerskaber samarbejder med skoler og uddannelsessteder i lande udenfor Europa, især med fokus på den tredje verden. Få inspiration og ideer til relevante undervisningsaktiviteter og samarbejdspartnere på deres hjemmeside.