Login og personoplysninger

Login med Unilogin

Når du skal låne materialer i mitCFU, skal du bruge dit Unilogin. Alle lærere, som har et Unilogin og er tilknyttet en skole/institution i Region Hovedstaden, kan oprettes som lånere i mitCFU. Oprettelsen sker automatisk, første gang du logger på mitCFU og booker eller reserverer et materiale.
 

Opdatér skole/institution og adresse

Din Unilogin brugerprofil indeholder dine kontaktoplysninger og oplysninger om din skole/institution. Hvis oplysningerne ikke er opdaterede, vil du ikke få leveret læremidler til den rigtige skole/institution, og du vil ikke modtage mails vedr. dine lån, fx rykkere. Hvis du skal ændre skole/institution eller adresse, skal du henvende dig til brugeradministratoren på din skole/institution. 

Det er meget vigtigt, at din Unilogin brugerprofil altid er opdateret!

Opdatér mailadresse og mobilnummer

For at vi kan kommunikere med dig, er det vigtigt, at vi har din korrekte mailadresse og dit mobilnummer. Du kan selv rette begge dele i mitCFU. 

Det er dit eget ansvar, at dine kontaktoplysninger i mitCFU er opdaterede. Klager over fakturering pga. inaktiv skolekom-adresse eller ikke-læste rykkermails vil blive afvist.

Kontakt Brugerservice, hvis du har brug for hjælp.

Brugerservice

SUPPORT - KONTAKT CFU 

Kontakt vedr. streaming, e-bøger og lån 

Mandag-torsdag 10-15, fredag 10-14
Telefon 4189 9110
cfu@kp.dk