Fjernundervisning

Se hvad CFU kan tilbyde af film, tv og e-bøger til mellemtrinnet og udskolingen.

Film, tv og e-bøger på mellemtrinnet 
 

Film - nabosprog
Trænger dine elever både til underholdning og et skud nabosprog? Styrk sprogforståelse og interesse for norsk sprog allerede på mellemtrinnet ved at “strømme” norske spillefilm med danske undertekster.

Film - nogle af de bedste danske børnefilm
SKAMMERENS DATTER er blot én af de mange gode danske børnefilm, du kan booke til dine elever, som de så kan se og arbejde med derhjemme. Find inspiration til hjemme-opgaver i vejledningen.

Tv - s​​end eleverne på tidsrejse
I Tv-serien ”Kærlig hilsen” rejser en række kendte danskere tilbage til dengang, de selv var børn med yoyo'er, landgangsbrød og permanentkrøller?

E-Bøger - letlæste børneromaner
SELFIE SIMON er blot én af de mange gode letlæste børneromaner, du kan booke som e-bog til dine elever, som de kan læse og arbejde med derhjemme. Find inspiration til elevernes hjemmeopgaver i vejledningen.

Film, tv og e-bøger i udskolingen
 

Film - som eleverne selv kan streame derhjemme
DEN UNGE ASTRID er en af dem fra listen  - en fri fortolkning af den unge Astrid Lindgrens liv. Som resultat af uheldige omstændigheder og et mirakel trodser hun normerne i Vimmerby og bliver en selvstændig kvinde, der senere bliver en af vor tids mest elskede historiefortæller.

Tv-udsendelser
SKAM DIG, EMMA er blot én af mange tankevækkende dokumentarer, som du kan booke til dine elever, som de kan se og arbejde med derhjemme i dansk.

E-bøger
JEG ER ZLATAN IBRAHIMIVIC er blot én af de mange gode letlæste e-bøger, som du kan booke til dine elever til læsning derhjemme. Find inspiration til hjemmeopgaver i vejledning eller overlay. Bogen figurerer på nedenstående liste, hvor vi har samlet de bedste letlæste e-bøger til udskolingen.

E-bøger - novellesamlinger
Det kunne være JEG BEGYNDTE SÅDAN SET BARE AT GÅ eller andre gode novellesamlinger, som også har et overlay med elevspørgsmål til og/eller en vejledning.

 

Hvis det er første gang, dine elever skal streame derhjemme via mitCFU.