Fredagscaféen

Til den ugentlige fredagscafé er der rig mulighed for at mødes med medstuderende over et slag bordfodbold og/eller en øl samt møde en masse nye mennesker.

Fredagscaféen er et værested for alle studerende på Campus Nordsjælland. Efter en hård og lærerig uge kan du tage i caféen og:

  • være sammen med dine studiekammerater
  • udveksle erfaringer
  • skabe nye relationer
  • være med til at skabe en god stemning
  • spille skak, backgammon, kort eller terninger
  • købe drikkevarer til SU-priser

Det kan være, du bare vil have en hyggelig snak med dine medstuderende, inden du smutter hjem, eller det kan være, du bruger hele aftenen i caféen. Som regel vil der senere på dagen blive skruet op for musikken, og stemningen bliver lidt mere festlig.

Caféen har årlige tilbagevendende store fester såsom Halloween, julefrokost og sommerfest. Der plejer at være stor tilslutning til disse. Der afholdes også arrangementer, der ikke har fest som fokus, såsom auktion, bowling, bordfodboldturnering m.m. I fremtiden vil Caférådet forsøge at afholde arrangementer helt uden alkohol, hvor der også er plads til at tage børn med.

Caféen er et bredt fællesskab med plads til alle. Der bliver taget godt imod nye studerende, og derfor er også ofte et eller flere cafémedlemmer med på introtur.

Har du noget du kan bidrage med, enten underholdning eller rekvisitter, som du mener caféen kan drage nytte af, vil vi være meget glade for at høre fra dig.

Kunne du tænke dig at blive medlem, så snak med folkene bag baren eller kontakt formanden.

Fredagscaféens åbningstider

Caféen har åbent ca. fra 12.00-02.00 næsten hver fredag

Du er ind imellem velkommen til at have en enkelt gæst med, blot denne indskrives i gæstebogen hos bar-personalet.

Kom og vær med på Carlsbergvej 14 i kælderen i bygning A.

Fredagscaféen er for alle