Skrivevejledningen

I Skrivevejledningen på Campus Nordsjælland giver vi vejledning i alt fra opgaveskrivning til læseteknikker. Skrivevejledningen er åben for alle studerende på alle uddannelser, og vi vejleder både dig på 1. semester, og dig der er i gang med din bacheloropgave.

I Skrivevejledningen får du vejledning på dit eget niveau, og det vil sige, at vi tager udgangspunkt i, hvad du kunne tænke dig at blive bedre til. Måske vil du gerne skrive en endnu bedre opgave, end du gjorde sidste gang? Måske har du brug for at få styr på din akademiske skriftlighed? Måske synes du, det er svært at nå at få læst hele pensum? Eller måske er du bare gået i stå med en opgave, og har brug for et godt råd til at komme videre.

Et par gange om året afholder vi "Skrivenat", hvor vi omdanner CampusKaffen til en fælles skrive- og læsesal. Her kan du alene eller med din gruppe arbejde intensivt på den opgave, du er i gang med. På skrivenatten vil der være skrivevejledere til rådighed, som giver individuel hjælp og udbyder små kurser i akademisk skrivning og referencesystemer.

Find skrivevejledernes træffetider og info om skrivenatten på portalen.

Vi glæder os til at se dig!