Kantinen

FOOD by Coor står for kantinedrift og møde- og kursusforplejning på Campus Nordsjælland og ledes af køkkenchef Kasper Baggesgaard Andersen.

Hvad kan jeg købe?
Kantinen byder på lækker morgenmad, fuld buffet med varme og kolde retter, kaffe/te og meget andet til studerende, ansatte og gæster. Det er også muligt at købe kaffe, vand, slik og snacks i automater på campus, samt at få en kold øl eller glas vin fredag eftermiddag.

Hvad koster maden?
Madudvalget er prismæssigt inddelt i tre kategorier:

  • Fuld buffet, varm ret eller salatbar koster ca. 35 - 45 kr.
  • En sandwich, SU-ret eller en af de mange grab'n'go produkter koster ca. 25-35 kr.
  • Diverse snacks koster ca. 5-25 kr.

Kantinen har desuden løbende særlige tilbud og rabatordninger, hvor du eksempelvis kan købe 10 kopper kaffe og kun betale for 9.

Vision
UCC's madhuse er de studerendes, kursisternes og medarbejdernes foretrukne madsted. Madhusene er kendt for frisklavet og velsmagende mad baseret på råvarer, der fortrinsvis er lokale, økologiske og i sæson.

OBS!
Det er ikke tilladt at tage mad og drikkevarer med til undervisningslokalerne, og der er selvafrydning.