Biblioteket

Campusbiblioteket på KP Campus Nordsjælland er et tværfagligt bibliotek, som betjener sygeplejerske-, fysioterapeut-, psykomotorisk terapeut-, pædagog- og socialrådgiveruddannelsen. Biblioteket dækker alle de fagområder/uddannelser, som bliver tilbudt på Campus Nordsjælland.

Biblioteket på KP Nordsjælland er en del af KP Biblioteket. Det betyder, at alle biblioteker på KPs uddannelsessteder har fælles bogbestand og biblioteksbase, fælles adgang til databaser og elektroniske tidsskrifter, fælles låneregler og meget andet. Derudover betyder fusionen ml. UCC og PH Metropol, at der er adgang til endnu flere materialer.

På KP Campus Nordsjælland finder du biblioteket på første sal i Boghuset. Der er pc’er til rådighed på biblioteket til at søge, reservere og forny i biblioteksbasen, samt til søgning i databaser. Bibliotekets pc’er er forbeholdt litteratur- og informationssøgning og må derfor ikke benyttes til tekstbehandling og opgaveskrivning. Biblioteket har også nogle studiepladser.

Som studerende eller ansat ved Campus Nordsjælland, har du mulighed for at benytte biblioteket også uden for den bemandede åbningstid, dvs. mandag til fredag indtil kl. 22. Du lukker dig ind vha. dit studie-/printkort.

Læs mere om biblioteket, find materialer og elektroniske ressourcer på bibliotekets hjemmeside