Studiecafé

Studiecaféen er et af de naturlige omdrejningspunkter for studielivet på Campus Carlsberg. Caféen kan benyttes til et væld af aktiviteter, og du har som studerende gode muligheder for selv at påvirke caféens drift.

Studiecaféen på Campus Carlsberg  betjener alle de mange studerende, der har deres daglige gang på campus. Caféen har derfor til hensigt at favne den forskellighed, som de studerende repræsenterer. Uanset om man er til studenterpolitik, brætspil og the, filmklub og popcorn eller fredagsbar og øl, så skal der være plads til alle i studiecaféen.

Caféen kan udfylde lige netop den rolle, som du ønsker den skal udfylde. Det kan den, fordi den er er drevet af de studerende for de studerende. Hvis du har en barista gemt i maven eller måske har et skjult talent for at lave de bedste quizzer, så er det dit engagement, der kan få caféen til at blomstre.

Arbejdet med at udvikle og forme studiecaféen er en løbende proces, som du som studerende kan være med til at påvirke. Der er derfor gode muligheder for, at du også kan benytte caféen til dit eget projekt. Alt du skal bruge er den gode idé og en god portion engagement – så skal caféen nok danne de gode rammer om dit projekt.

Studerende på Pædagoguddannelsen Sydhavn

Aktiviteter og foreninger

En hverdag, hvor du møder studerende med andre erfaringer og forskellige fagligheder, kan bidrage til et styrket og mere mangfoldigt studiemiljø, både fagligt og socialt.