Fester

Som en del af det sociale liv på uddannelsesstedet, lægger Campus Carlsberg lokaler til en række fester og festlige begivenheder.

Traditionelt set har uddannelserne, der nu er flyttet til Campus Carlsberg, holdt en række fester i løbet af studieåret for at dyrke det sociale element i uddannelserne. Flytningen har ikke ændret noget ved denne målsætning, så fester såsom semesterstartsfest, julefest osv. er også prioriterede begivenheder på Campus Carlsberg.

Campusområdet giver nogle helt særlige muligheder for, at de studerende kan feste med hinanden på tværs af uddannelser, årgange og specialiseringer. Studiecafé, atrium, idrætssale og fællesarealer giver rigtig gode forhold for at mødes i både større og mindre forsamlinger.

Fredagsbar

Fredagsbaren er et naturligt omdrejningspunkt, når ugens forløb på studiet skal vendes blandt de studerende. Med tanke på navnet for campus og beliggenheden i det gamle bryggerikvarter, er det selvfølgelig oplagt, at man kan mødes til en øl i fredagsbaren. Er man ikke til øl, kan baren selvfølgelig også bruges til blot at hygge med sine medstuderende, lytte til god musik og tale sammen om stort og småt. Fredagsbaren bliver afviklet i studiecaféen, der på ugens andre dage bliver brugt til en masse forskellige studenteraktiviteter.