Aktiviteter og foreninger

En vigtig del af et godt og aktivt studieliv er fællesskabet og forholdet til ens medstuderende. På Campus Carlsberg understøtter vi dette fællesskab gennem forskellige klubber, foreninger og aktiviteter.

Sammenholdet mellem de studerende er afgørende for kvaliteten i uddannelsen, og at mødes om en fælles aktivitet kan være med til at knytte stærke bånd. Campus Carlsberg har både faciliteterne og visionerne til at støtte op om disse studenterinitiativer, så der altid er plads til socialt samvær uden for undervisningslokalet.

Foreninger

Generelt har UCC's uddannelser tradition for at have engagerede studerende, der selv organiserer sig i foreninger, klubber og udvalg. På Campus Carlsberg er der derfor også plads til at mødes om et brætspil i studiecaféen, snuppe en tur med løbeklubben, planlægge den fedeste semesterstartsfest eller dyrke faglige arrangementer i de nye rammer på Vesterbro.

Campusråd Carlsberg rummer foreløbigt følgende udvalg, som alle studerende på Campus Carlsberg har mulighed for at blive en del af:

MOVE UCC: Campus’ sportsudvalg der laver sociale bevægelsesarrangementer og afholder forskellige events, fx fodboldturneringer m.m.
 
Campus Festival: Campus Festival-foreningen arrangerer den store årlige musikfestival, Campus Festivalen, som er for alle studerende og ansatte og både har koncerter og et sæbekassebilløb.

Socialsberg: Udvalget laver sociale og kulturelle arrangementer, fx Jazz’n’Cheese, QuizAften, Loppemarked, picnicture, museumsbesøg, m.m.
 
International Student Network: Foreningen arbejder for at skabe et internationalt studiemiljø for alle UCC's studerende. Derudover består International Network af et tutorkorps, hvor studerende fra campus modtager internationale studerende og introducerer dem for studielivet på UCC.
 
Studiecaféen Humlen: Studiecaféen Humlen er et mødested både før, under og efter undervisning og de andre studieaktiviteter. Her kan man nyde en kaffe eller øl. Derudover kan alle studerende være frivillige i Humlen og dermed en del af Humlens team.
 
UCC Drama: Foreningen laver drama og teater og støtter andre, som har små drama-projekter. Man kan både lave kostumer, scenografi, musik og skuespil.

Forum for Religiøse Minoriteter: Forum for religiøse minoriteter er et netværk og en rådgivningsplatform for studerende og undervisere på Campus Carlsberg. Udvalgets formål er at skabe et forum for videndeling og dialog mellem studerende, som er en del af en religiøs minoritet.
 
UCC Frille: Friluftsforening som tager på sheltertur, kajaktur, klatretur, spiser mad på trangiasæt m.m.

UCC LGBTQ: LGBTQ ønsker at fremme viden om LGTBQ-samfundet både som voksen og barn, og som støtte for minoritetsgrupper.

UCC Kostumeklubben: Kostumeklubben er stedet hvor kreative ideer har frit løb. Alle er velkomne til at lave lige hvad man har lyst til, og hver tirsdag vil der være mulighed for forbyde sig i større og mere komplicerede kostumer. Dernæst vil kostumeklubben holde events løbende. Intet er for kreativt til kostumeklubben.

 

På Facebook kan du følge med i alle de sociale aktiviteter på Campus Carlsberg:


Aktiviteter

Campusområdet understøtter en lang række enkeltstående aktiviteter, hvad enten de afholdes af studerende, undervisere eller andre med tilknytning til UCC. Det gælder f.eks. arrangementer som julemarkeder, cabaret, fredagsbar, semesterstartsfest og fremvisning af produkter og kollektioner, der udvikles i løbet af undervisningen på uddannelserne.

Om der skal være basketballturnering i boldburet på 6. sal eller fagligt foredrag i auditoriet er langt hen ad vejen op til dig som studerende. Campus Carlsberg er bygget til at understøtte det sammenhold som er så vigtigt for et godt studiemiljø, så du kommer sjældent til at kede dig – heller ikke efter undervisningens ophør.