Studieliv

Campus Carlsberg er et imponerende byggeri med fantastiske muligheder for, at du som studerende kan udvikle dig både fagligt, personligt og socialt. Selvom campus rummer mange tusinde studerende, er nærheden i hverdagen dog stadig et afgørende element på UCC.

Som studerende på Campus Carlsberg kommer du til at bruge en betydelig mængde af din tid på campus-området. For at du kan få det optimale ud af din studietid er det derfor vigtigt, at du føler dig hjemme og har lyst til at benytte faciliteterne og deltage i aktiviteter, selv efter at undervisningen er slut. Bygningerne er bl.a. designet til at understøtte dette afslappede og åbne miljø, f.eks. i form af basecamps, hyggekroge, studiecafé og idrætsfaciliteter.

Hverdagen på Campus Carlsberg

Hverdagen på Campus Carlsberg er et møde med nogle helt nye, fysiske rammer, men det er også et møde med dine medstuderende. Med dine undervisere. Med et studiemiljø hvor der bliver taget godt imod dig og hvor du kan føle dig tryg, også når du sidder og arbejder om aftenen.

De mange studerende fra forskellige uddannelser giver nogle helt unikke muligheder for at skabe et behageligt miljø, der f.eks. kan mærkes i studiecaféen, i basecamps for lærer- og pædagogstuderende, i værkstederne for tekstilformidlerstuderende og i et tegnsprogstolkemiljø hvor de studerende kan blande sig med underviserne. Som studerende på Campus Carlsberg kan du altså både være en del af studiemiljøet på din egen uddannelse og i det tværgående studiemiljø, hvor de studerende fra alle uddannelserne mødes om aktiviteter, arrangementer og interesser.

Studerende, gruppearbejde, campus nordsjælland

Introforløb

Gennem hele introforløbet får du som ny studerende rig mulighed for at opleve Campus Carlsberg og dine nye medstuderende i både de sociale og faglige rammer, der skal udgøre grobunden for dit studieliv på UCC.