Dagtilbud - kompetenceudvikling og forskning

På Campus Carlsberg har vi samlet vores uddannelser, forskning og konsulentydelser for at skabe stærkere faglige miljøer, som daginstitutioner og kommuner kan trække på til kompetenceudvikling og forskningsprojekter. Her på siden kan du få inspiration til, hvordan du kan samarbejde med UCC om udvikling af dagtilbudsområdet. Læs om opgaver og projekter, som UCC's konsulenter og forskere har lavet sammen med institutioner og kommuner.
Videreuddannelse - undervisningssituation

Infomøde om diplomuddannelser

Kom til informationsmøde tirsdag den 11. oktober 2016 kl. 16.00-18.00 på Campus Carlsberg og få svar på dine spørgsmål om diplomuddannelserne i pædagogik, læring, ledelse og vejledning.

 

Medarbejdere med campusrenderinger på tøjet

Skal vi samarbejde?

Ring til vores projektkontor og hør mere om skræddersyede forløb tilpasset netop jeres behov.

T: 4189 7220
M: kompetenceudvikling@ucc.dk

Læring for alle

Projektet i Københavns Kommune er baseret på UCC’s forsknings- og udviklingsprojekt Læring for Alle, som siden 2013 har arbejdet med at undersøge, hvad der fremmer og hæmmer børns lærings- og deltagelsesmuligheder i dagtilbud.

UCC har i arbejdet med Læring for Alle været inspireret af den forskning, som bl.a. også har informeret det internationale forskningsprogram ECERS (Early Childhood Environment Rating Scale).