Faciliteter

Campus Carlsberg er skabt til din uddannelse med moderne faglokaler og plads til at mødes og samarbejde på tværs af uddannelser.

Læring er tænkt ind i hver kvadratmeter af Campus Carlsberg. Indretningen giver optimale rammer for undervisning, fordybelse og gruppearbejde. Du kan bl.a. nyde godt af veludstyrede faglokaler, musikrum, drama- og gymnastiksale og en udendørs boldbane på 6. sal med udsigt over København.

Uddannelserne på Campus Carlsberg deles om undervisningsrum, faglokaler, auditorier og idrætsfaciliteter. Derudover har hver uddannelse sin egen basecamp, hvor studerende og undervisere kan mødes omkring det faglige og sociale på uddannelsen. Kursister og studerende på UCC's videreuddannelser har også deres eget loungeområde.

Studiecentret på 1. sal er et stort område indrettet med fokus på studieaktiviteter på tværs af uddannelserne. Kantinen er også et af samlingspunkterne på Campus Carlsberg, og en studiecafé er rammen om fredagsbar og andre sociale arrangementer.

Tegning af faciliteter i Campus Carlsberg

Nye faciliteter - Nye muligheder

Campus Carlsberg byder på en lang række faciliteter for dig som studerende. Her kan du få et hurtigt overblik over nogle af de mange muligheder i de nye bygninger og det omkringliggende område.