Nyheder

På denne side finder du alle nyheder fra UCC frem til foråret 2018. Som et led i fusionen mellem Professionshøjskolen UCC og Professionshøjskolen Metropol pr. 1. marts 2018 kan du fremover finde aktuelle nyheder på det midlertidige website for Københavns Professionshøjskole: www.kp.dk.

12. marts 2018

Lea vil læse til lærer i Helsingør

​Den nye læreruddannelse i Helsingør kan godt regne med en ansøgning fra 21-årige Lea Mellerup-Lund. Hun var onsdag den 7. marts til Åbent Hus på læreruddannelsen, der åbner på Kulturværftet efter sommerferien.
10. marts 2018

Mulig strejke og lockout

Københavns Professionshøjskole er ligesom en lang række andre offentlige institutioner blevet strejkevarslet. Efterfølgende har Finansministeriet meldt ud, at de vil varsle lockout.
18. januar 2018

8 mio. kr. til nyt projekt, der skal forebygge radikalisering og ekstremisme allerede i børnehaven

Undervisningsministeriet har uddelt knap 8 mio. kroner til et projekt, der skal klæde pædagoger, lærere og andre fagprofessionelle på til at forebygge radikalisering og negativ social kontrol af børn og unge i daginstitutioner, fritidstilbud, på skoler og ungdomsuddannelser. Bag projektet står VIA University College, UCC, Dansk Flygtningehjælp og Als Research.

Emne: 

  • pædagoger
  • radikalisering
17. januar 2018

UCC skal uddanne lærere i Helsingør

UCC er i forbindelse med regeringens plan for udflytning af uddannelsesinstitutioner blevet bedt om at etablere læreruddannelse i Helsingør.

Emne: 

  • Læreruddannelse
10. januar 2018

Otte nordsjællandske kommuner går sammen om kompetenceløft af sygeplejersker

Kommunerne har allieret sig med Professionshøjskolen UCC for at opkvalificere alle nyansatte sygeplejersker gennem et særligt kursusforløb på Campus Nordsjælland. Her får sygeplejerskerne den viden og de redskaber, de skal bruge i deres arbejde med syge borgere i hjemmepleje, ældre- og plejecentre.
10. januar 2018

UC'erne står sammen ved KL's Børn og Unge Topmøde

Med en fælles UC-stand til KL’s Børn og Unge Topmøde indbyder UCC – sammen med de øvrige 6 professionshøjskoler – til faglig dialog og samskabelse i forhold til årets emne på topmødet: "Dannelse, uddannelse og inddragelse af fremtidens borgere".

Emne: 

  • Videreuddannelse
2. januar 2018

Alle børn er unikke – også de tosprogede

Lærerne skal være opmærksomme på deres egne (ubevidste) fordomme, når de underviser elever med indvandrerbaggrund. Som lærer kan man nemlig komme til at ødelægge de tosprogede elevers følelse af at høre til i skolen.

Emne: 

  • Læreruddannelsen

Sider