Nyheder

På denne side finder du alle nyheder fra UCC frem til foråret 2018. Som et led i fusionen mellem Professionshøjskolen UCC og Professionshøjskolen Metropol pr. 1. marts 2018 kan du fremover finde aktuelle nyheder på det midlertidige website for Københavns Professionshøjskole: www.kp.dk.

15. juni 2016

Ny bog fra lektor på fysioterapeutuddannelsen

I bogen 'Det handler om at fodre en søhest' deler lektor på UCC's fysioterapeutuddannelse, Pernille Thomsen, og psykolog Charlotte Bjerregaard deres erfaringer med såkaldte antennebørn og konkrete råd og informationer til både børnene og deres forældre.

Emne: 

  • Fysioterapeutuddannelsen
23. maj 2016

Kræftramte mænd bokser, cykler og træner på livet løs

Tore Sten Andersen og Alexander Bach har i forbindelse med deres bachelorprojekt på UCC’s fysioterapeutuddannelse oprettet et særligt mandetræningshold, hvor 12 mænd i alderen 50-83 år mødes to gange ugentligt for at få styrken, energien og velværet tilbage. Der er IKKE yoga og stavgang på programmet.

Emne: 

  • Fysioterapeutuddannelsen
23. april 2015

UCC’s studerende træner kræftpatienter

Hver uge rykker én lektor og to studerende fra UCC’s fysioterapeutuddannelse ud til Kræftens Bekæmpelse i Hillerød for at træne med en gruppe kræftramte. Det nye samarbejde gavner også de studerende.

Emne: 

  • Fysioterapeutuddannelsen