Nyheder

På denne side finder du alle nyheder fra UCC frem til foråret 2018. Som et led i fusionen mellem Professionshøjskolen UCC og Professionshøjskolen Metropol pr. 1. marts 2018 kan du fremover finde aktuelle nyheder på det midlertidige website for Københavns Professionshøjskole: www.kp.dk.

23. oktober 2015

Unge i praktik som studerende

Unge, som drømmer om at blive sygeplejerske, pædagog, fysioterapeut eller psykomotorisk terapeut er i denne uge i tre dages studiepraktik på UCC’s Campus Nordsjælland i Hillerød.

Emne: 

  • Campus Nordsjælland
24. september 2015

Videokunstværk indviet på Campus Nordsjælland

Et nyt digitalt udsmykningsprojekt blev i dag indviet på UCC’s campus i Nordsjælland. Projektet er blevet til i samarbejde mellem kunstnerduoen Anders Bojen og Kristoffer Ørum, Statens Kunstfond og UCC.

Emne: 

  • Kunst
  • Campus Nordsjælland
6. januar 2015

Campus Nordsjælland skal have ny leder

UCC's pædagog- og sundhedsuddannelser i Hillerød opretter en stilling som chef for Campus Nordsjælland for at styrke relationerne til de nordsjællandske kommuner.

Emne: 

  • Campus Nordsjælland
5. januar 2015

Uddannelsesby med 2.600 indbyggere

Mange kommende medarbejdere på nordsjællandske hospitalsafdelinger, daginstitutioner, skoler, specialtilbud, sundhedscentre og forvaltninger uddanner sig på Campus Nordsjælland i Hillerød.

Emne: 

  • Campus Nordsjælland