Nyheder

På denne side finder du alle nyheder fra UCC frem til foråret 2018. Som et led i fusionen mellem Professionshøjskolen UCC og Professionshøjskolen Metropol pr. 1. marts 2018 kan du fremover finde aktuelle nyheder på det midlertidige website for Københavns Professionshøjskole: www.kp.dk.

16. september 2013

Helle Thorning-Schmidt besøgte UCC's campus i Hillerød

Statsminister Helle Thorning-Schmidt besøgte 16. september UCC's campus i Hillerød. Besøget var en del af en rundvisning i Hillerød og kampagnen "Tænk dig om, før du ikke stemmer".

Emne: 

  • Campus Nordsjælland
10. juli 2013

Campus tiltrækker flere unge

Ansøgertallet boomer til uddannelserne på den nye campus i Hillerød. Socialt samvær og flere muligheder spiller en afgørende rolle, skriver Frederiksborg Amtsavis.

Emne: 

  • Campus Nordsjælland
  • Optage- og ansøgertal
2. april 2013

Foredrag på Campus Nordsjælland: Den sociale hjerne

Den 4. april kl. 9.00-11.30 inviterer Campus Nordsjælland til foredrag om den sociale hjerne, og hvad der sker i hjernen, når vi kaster os ud i sociale interaktioner.

Emne: 

  • Campus Nordsjælland
20. februar 2013

Christine Antorini besøgte Campus Nordsjælland

Flere timer, mere bevægelse og mere it i skolen. Det er hovedessensen af de nye tiltag, som regeringen vil gøre til en del af fremtidens folkeskole, fortalte børne- og undervisningsminister Christine Antorini på mandagens dialogmøde om folkeskolereformen på UCC's Campus Nordsjælland i Hillerød.

Emne: 

  • Campus Nordsjælland