Nyheder

På denne side finder du alle nyheder fra UCC frem til foråret 2018. Som et led i fusionen mellem Professionshøjskolen UCC og Professionshøjskolen Metropol pr. 1. marts 2018 kan du fremover finde aktuelle nyheder på det midlertidige website for Københavns Professionshøjskole: www.kp.dk.

4. september 2012

Se Campus Nordsjælland blive bygget på 2 minutter

Se Campus Nordsjælland blive bygget på 2 minutter I april 2011 blev det første spadestik taget til UCC's nye campus i Hillerød - Campus Nordsjælland. Bygningen skal danne ramme for de mange nye studerende, der netop er blevet optaget på UCC’s uddannelser på Campus Nordsjælland. I sidste uge blev der lagt sidste hånd på byggeriet, og bygningen blev taget i brug i fredags til et stort...

Emne: 

  • Campus Nordsjælland
29. august 2012

Campus Nordsjælland åbner

Fredag d. 31. august indvier UCC Campus Nordsjælland i Hillerød og samler dermed fem professionsuddannelser under ét tag. Den nye campus skal skabe rammen for et attraktivt studiemiljø og tiltrække flere studerende til uddannelserne.

Emne: 

  • Campus Nordsjælland
5. juli 2012

Campus Nordsjælland tiltrækker studerende

Uddannelserne til pædagog, fysioterapeut, sygeplejerske og psykomotorisk terapeut oplever igen i år en klar fremgang i ansøgertallet.

Emne: 

  • Campus Nordsjælland
  • Optage- og ansøgertal