Nyheder

Nyheder fra UCC

5. september 2016

Campus Carlsberg indviet med stil

Mads Langer spillede op til fællessang, da 1.200 UCC-medarbejdere, studenterrepræsentanter og gæster fredag officielt indviede Campus Carlsberg

Emne: 

  • Campus Carlsberg
1. september 2016

Professionshøjskolen UCC indvier Campus Carlsberg

Fredag den 2. september indvier Professionshøjskolen UCC Campus Carlsberg, der med mere end 10.000 professionsbachelorstuderende, 5.000 studerende på UCC’s videreuddannelse og 800 medarbejdere er Nordeuropas største pædagogiske uddannelses- og forskningsmiljø.

Emne: 

  • Campus Carlsberg
22. august 2016

“Flytning til Carlsberg er en studenterpolitisk kraftpræstation”

10.000 studerende skal undgå en følelse af at forsvinde, når de begynder på Nordens største pædagogiske campus til september. Det sker med come and go-demokrati, en studentercafe med andet på menuen end fredagsdruk og en tværgående organisering af studenterarbejdet. I et år har UCC-aktivister og studenterpolitikere forberedt det store ryk.

Emne: 

  • Campus Carlsberg
7. juni 2016

Ny kunst på Campus Carlsberg formidler uddannelseshistorie

Et nyt kunstværk fortæller et stykke pædagogisk uddannelseshistorie og historien om UCC’s ti uddannelsessteder, der flytter sammen på Campus Carlsberg. Det er billedkunstner Lasse Krog Møller, der nyophænger og fortolker UCC’s eksisterende kunst og inventar.

Emne: 

  • Campus Carlsberg
  • Kunst
7. juni 2016

Vellykket Nabohood-projekt har fået vokseværk

Når ’Nabohood Mind’ går i luften til september, bliver der skruet ekstra op for samarbejdet mellem lærer- og pædagogstuderende og lokale aktører omkring Carlsberg Byen. UCC-projektet har fået tilskud på 150.000 kr. fra Fonden for Entreprenørskab og skal både give de studerende stærke innovative kompetencer og udvikle lokalområdet til gavn for borgerne.

Emne: 

  • Campus Carlsberg
2. juni 2016

Lærerstuderende udsmykker Carlsberg Byen

Billedkunststuderende på Læreruddannelsen UCC har udsmykket 20 meter plankeværk på byggepladsen i Carlsberg. I deres arbejde har de fokuseret på at gå i dialog med omgivelserne og derigennem skabe poetiske fortællinger.

Emne: 

  • Campus Carlsberg
  • Læreruddannelsen
20. april 2016

Slå ørerne ud: Lydkunstværk på vej til Campus Carlsberg

En skulpturel og fortællende lydkunstinstallation på Campus Carlsberg skal skabe en anderledes stemning og give de forbipasserende en tredimensionel lytteoplevelse. Det er ideen bag det kunstværk, som den danske kunstnerduo Vinyl -terror & -horror er i fuld gang med at realisere. Både campus og kunstværk står klar til september.

Emne: 

  • Campus Carlsberg
1. marts 2016

Campus Carlsberg del af guidet tur på Vesterbro

Turen går forbi Campus Carlsberg, når Dansk Arkitektur Center fra den 27. marts arrangerer gåture i Carlsberg Byen og på Vesterbro hver tredje søndag.

Emne: 

  • Campus Carlsberg

Sider