UCC stærkt repræsenteret på Sorø-mødet 2016

Sorø-mødet
For første gang handlede det årlige Sorø-møde denne gang om dagtilbud. Årets tema var ”Stærke dagtilbud gør en forskel for alle børn”, og UCC var stærkt repræsenteret.

”Jeg glæder mig meget over, at ministeren for første gang havde valgt at lade Sorø-mødet handle om dagtilbud. Det gav mulighed for at sætte fokus på blandt andet styrkede læreplaner til dagtilbud, udsatte børn og overgangen mellem dagtilbud og skole,” siger Laust Joen Jakobsen, rektor i UCC. Han sad på årets Sorø-møde med i en paneldebat om den nordiske dagtilbudstradition, mens UCC's uddannelseschef Anne Kjær Olsen holdt oplæg om "Legende læring i dagtilbud og en ny styrket pædagogisk læreplan". Derudover deltog Christian Aabro og Trine Ankerstjerne, begge professionskonsulenter i UCC, og lektor i UCC Thorleif Frøkjær. 

Sorømødet
Minister Ellen Trane Nørby og Christian Aabro fra UCC

Det er ministeren for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby, der inviterer eksperter, praktikere og politikere til det årlige Sorø-møde, hvor der er en fri debat om et aktuelt uddannelsespolitisk tema. I år var første gang et Sorø-møde satte fokus på de yngste børn (0-6 års alderen). Sorø-mødet blev afholdt den 3.-5. august på Sorø Akademis Skole.

Sorømødet
Gruppebillede fra Sorø-mødet