UCC del af Cph Art Week

Kunstværk af Lasse Krog Møller
Under Copenhagen Art Week inviterede Statens Kunstfond på en tour de force gennem en række nye offentlige udsmykninger i hovedstaden. 31. august gik turen bl.a. til Campus Carlsberg.

Statens Kunstfonds bustur under Copenhagen Art Week kom bl.a. forbi UCC på Campus Carlsberg for at se to kunstværker: ”Atlas UCC på Campus Carlsberg” af billedkunstner Lasse Krog Møller og "Modulations in the horizontal mode" af kunstnerduen Vinyl -terror & -horror. På UCC mødte de 30 deltagere billedkunstner Lasse Krog Møller, der selv guidede rundt i sit udsmykningsværk, der består af 19 vægge spredt ud over bygningens 55.000 m2 og syv etager. Hver væg i Lasse Krog Møllers værk er malet mørkegrøn og danner baggrund for sin egen udstilling af genstande, som han har samlet fra de ti tidligere uddannelsessteder i UCC, der i 2016 blev samlet til én.

Det andet værk som deltagerne oplevede på Campus Carlsberg, er en skulpturel og fortællende lydkunstinstallation af kunstnerduen Vinyl -terror & -horror”, Camilla Tygstrup Sørensen og Gretha Dahl Christensen. Værket hedder "Modulations in the horizontal mode" og er en hængende lydinstallation, der giver en illusion af en etageadskillelse midt på en gangbro. Du kigger op igennem et stukloft på hverdagsting som en dør, et standerur, en kost. Tingene kan pludselig bevæge sig akkompagneret af stemningsfulde lydeffekter, der skaber en blanding mellem fiktion og virkelighed.

Læs artikel på kunsten.nu