Tag til Forskningens Døgn med UCC

Campus Carlsberg
Hjælper lektier? Skal danske børn måles op imod kineserne? Hvordan skal vi modtage flygtningebørn? Og hvad skal børn egentlig lære i børnehaven? Få svarene på det og meget mere til Forskningens Døgn, hvor ti af UCC’s forskere står klar til at gøre dig klogere.

Torsdag den 28. april inviterer UCC til et stort arrangement med ti foredrag, rundvisninger og en række aktiviteter for børn og voksne som en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn. 

Du kan blandt andet blive klogere på unges sociale fællesskaber, hvordan vi integrerer flygtningebørn, hvad børn kan lære af rutiner, etiske dilemmaer i sundhedsvæsenet, om lektier overhovedet hjælper, hvorfor børn skal have engelsk allerede i 1. klasse, og hvordan kropsbevidsthed kan afhjælpe gener i kroppen.

Udover at høre foredragene har du mulighed for at komme på rundvisning i Campus Carlsberg-byggeriet. Desuden kan både børn og voksne prøve nye lege med iPads og spillet "Build a world”, som er et Minecraft-lignende spil baseret på den virkelige verdens fysiske love og miljøer.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Hvert foredrag varer cirka en halv time, og du kan deltage i dem, du har lyst til. UCC byder på kaffe og kage. Så tag dine venner, din familie eller en kollega under armen og få en god oplevelse i videnskabens tegn.

UCC på Forskningens Døgn