Ny leder af bornholmsk lærer- og pædagoguddannelse

Skoleder på Rønneskolen Andreas Grosbøll er netop tiltrådt som ny leder af UCC’s lærer- og pædagoguddannelser på Bornholm.

Det er en lokal skoleprofil, der fra 1. august 2017 bliver uddannelsesleder på UCC Bornholms pædagog- og læreruddannelser. Andreas Grosbøll har i tre år været skoleleder på Rønneskolen, som er en distriktsskole fordelt på tre matrikler, og han har tidligere bl.a. været leder af voksenområdet inden for Psykiatri og Handicap i Bornholms Kommune. 

”Med Andreas Grosbøll får vi en uddannelsesleder, der har indsigt i både skoleområdet og det pædagogiske område. Han har stor erfaring med personaleledelse og forandringsledelse og er stærkt optaget af udvikling af lærings- og studiemiljøer. Samtidig har vores nye uddannelsesleder et bredt kendskab til de bornholmske uddannelsesinstitutioner og skoler, hvilket bl.a. bliver værdifuld i forbindelse med UCC Bornholms indflytning i den kommende Campus Bornholm,” siger Lisbeth Harsvik, uddannelsesdirektør i UCC.

Andreas Grosbøll er 42 år og afløser uddannelsesleder på UCC Bornholm, Inger Jessen Kaspersen, der går på pension.

Modtag Nyt fra UCC

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.