I dag blev Campus Carlsberg overdraget til UCC

1. juli har været en længe ventet milepæl. Og i dag kom endelig dagen, hvor Campus Carlsberg formelt set blev overdraget til UCC.

Kl. 12.00 overdrog entreprenørfirmaet NCC Campus Carlsberg til bygherren Carlsberg Byen. Og øjeblikket efter overdrog Carlsberg Byen bygningen til UCC ved rektor Laust Joen Jakobsen og ressourcedirektør Anne Hasling Sørensen.

Campus Carlsberg indgår som del af et af Københavns største byggerier på i alt ca. 90.000 m2 med boliger, kontorer, butikker, p-kælder og Carlsberg Station, som åbner på søndag den 3. juli. 

I 2012 indgik Carlsberg Byen aftale med UCC om at opføre et moderne campus i bykvarteret. Aftalen var, at det 56.000 m2 store campus skulle stå færdig i juli 2016, og det er med overdragelsen i dag blevet til virkelig - og det er sket inden for den aftalte økonomiske ramme.

Om byggeriet

Byggeriet ligger i det såkaldte byggeafsnit 8, der ud over Campus Carlsberg huser detailhandel, erhverv og det 100 m høje boligtårn med 88 lejligheder, Bohrs Tårn, som står færdigt sommeren 2017. 32 mindre boliger ligger i Humlehuset, hvor de første beboere flytter ind 1. september 2016, tre måneder før det var planlagt. Derudover indeholder byggeriet en p-kælder med 352 betalingsparkeringspladser, 18 butikker og 2500 m2 erhvervslokaler.
 
Inklusive Bohrs Tårn er byggeriet i alt ca. 100.000 m2. Halvdelen af erhvervslejemålene er allerede lejet ud, ligesom størstedelen af butikkerne er udlejet.

Læs pressemeddelelsen fra Carlsberg Byen