Hvem vinder Vejlederpris 2017?

På UCC's vejlederkonference 10. maj uddeles Schultz Vejlederpris på 25.000 til en fagperson, der gør en forskel inden for vejledning, uddannelse eller beskæftigelse. Har du en inspirerende, ihærdig og initiativrig kollega eller samarbejdspartner, kan du nu nominere vedkommende.

Schultz uddeler hvert andet år Schultz Vejlederpris for at opmuntre initiativ og nytænkning til gavn for alle, der arbejder professionelt med samtaler om job og uddannelse. Der er netop åbnet for nomineringer, og alle kan være med til at indstille en kandidat, der gør en forskel inden for vejledning, uddannelse eller beskæftigelse. Prisen bliver overrakt på UCC’s vejlederkonference 10. maj 2017.

De fortjener anerkendelse og synlighed

Både vejledere og sagsbehandlere arbejder i dag under helt andre vilkår, end de gjorde for blot ti år siden. Reformer og administrative krav betyder, at tiden til den kerneopgave, de brænder for, nemlig at gøre en forskel for det menneske, der sidder over for, er blevet voldsomt reduceret.

Læs pressemeddelelsen

Modtag Nyt fra UCC

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.