Gratis studiecykler til studerende i Hillerød

Professionshøjskolen UCC uddeler cykler til studerende i Hillerød.

Som studerende rækker pengene sjældent langt. Derfor har Professionshøjskolen UCC valgt at slå to fluer med et smæk: En håndsrækning til de studerende og synlig markedsføring i Hillerød.

UCC har indkøbt i alt 50 cykler til studerende i København og Nordsjælland. Det er såkaldte studiecykler – sorte citybikes med en lille UCC-reklame på frakkeskåneren. Cyklerne deles kun ud til UCC-studerende, som får cyklerne stillet til rådighed i et år.

”Vi vil gerne bidrage til et godt studieliv - og så bliver vi samtidig mere synlige i lokalområdet. Hvis der er stor rift om cyklerne, kan aftalen på sigt udvides”, siger markedsføringskonsulent i UCC, Julie Berggreen Jensen.

UCC er de første i Nordsjælland, der støtter det bæredygtige koncept Studiecykler.dk. Stifter og salgschef i Bikemedia Kenneth Pinsker siger:

”Der har været en del efterspørgsel fra studerende i området, der gerne vil have en studiecykel og derfor har der længe været et fokus på at finde samarbejdspartnere i Nordsjælland, så der kan komme studiecykler på gaden til glæde for byens studerende“, og tilføjer: ”Med aftalen med UCC er det endelig lykkedes”.

Efter 4 år på de danske veje sendes cyklerne videre til studerende i Sri Lanka, hvor der ofte er lange afstande til uddannelsessteder.

Om konceptet Studiecykler.dk

På studiecyklernes frakkeskåner monteres annoncørens reklame, som de studerende eksponerer gennem brugen af cyklerne rundt i studie- og bymiljøet, eller hvor end de færdes. Cyklerne er samtidig et sundt, grønt og billigt transportmiddel for de studerende.  Udover at være CO2-neutrale, er studiecyklerne også en stor hjælp for studerende. Og ikke bare i Danmark. Efter 4 år på de danske veje sendes cyklerne til Sri Lanka, hvor de igen gives til unge studerende, der ofte her har meget lange afstande til uddannelsessteder.