Gratis studiecykler til studerende i Hillerød

Professionshøjskolen UCC uddeler cykler til studerende i Hillerød.

Som studerende rækker pengene sjældent langt. Derfor har Professionshøjskolen UCC valgt at slå to fluer med et smæk: En håndsrækning til de studerende og synlig markedsføring i Hillerød.

UCC har indkøbt i alt 50 cykler til studerende i København og Nordsjælland. Det er såkaldte studiecykler – sorte citybikes med en lille UCC-reklame på frakkeskåneren. Cyklerne deles kun ud til UCC-studerende, som får cyklerne stillet til rådighed i et år.

”Vi vil gerne bidrage til et godt studieliv - og så bliver vi samtidig mere synlige i lokalområdet. Hvis der er stor rift om cyklerne, kan aftalen på sigt udvides”, siger markedsføringskonsulent i UCC, Julie Berggreen Jensen.

UCC er de første i Nordsjælland, der støtter det bæredygtige koncept Studiecykler.dk. Stifter og salgschef i Bikemedia Kenneth Pinsker siger:

”Der har været en del efterspørgsel fra studerende i området, der gerne vil have en studiecykel og derfor har der længe været et fokus på at finde samarbejdspartnere i Nordsjælland, så der kan komme studiecykler på gaden til glæde for byens studerende“, og tilføjer: ”Med aftalen med UCC er det endelig lykkedes”.

Efter 4 år på de danske veje sendes cyklerne videre til studerende i Sri Lanka, hvor der ofte er lange afstande til uddannelsessteder.

Om konceptet Studiecykler.dk

På studiecyklernes frakkeskåner monteres annoncørens reklame, som de studerende eksponerer gennem brugen af cyklerne rundt i studie- og bymiljøet, eller hvor end de færdes. Cyklerne er samtidig et sundt, grønt og billigt transportmiddel for de studerende.  Udover at være CO2-neutrale, er studiecyklerne også en stor hjælp for studerende. Og ikke bare i Danmark. Efter 4 år på de danske veje sendes cyklerne til Sri Lanka, hvor de igen gives til unge studerende, der ofte her har meget lange afstande til uddannelsessteder.

Modtag Nyt fra UCC

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.