Nyheder

Nyheder fra UCC

24. februar 2017

Fællesskabsprisen 2017 overrækkes på Campus Carlsberg

For fjerde år i træk uddeles Fællesskabsprisen – en hyldest til de mange mennesker, der gør en ekstraordinær indsats for fællesskabet i Danmark. UCC er partner i Fællesskabsprisen og i år uddeles prisen på Campus Carlsberg 22. juni.

Emne: 

  • Fællesskabsprisen
22. februar 2017

UCC-rektor i New York Times

UCC's rektor, Laust Joen Jakobsen, er i dag i New York Times, hvor han bidrager til en artikel om de grønne visioner for Carlsberg Byen.

Emne: 

  • Campus Carlsberg
15. februar 2017

Hvem vinder Vejlederpris 2017?

På UCC's vejlederkonference 10. maj uddeles Schultz Vejlederpris på 25.000 til en fagperson, der gør en forskel inden for vejledning, uddannelse eller beskæftigelse. Har du en inspirerende, ihærdig og initiativrig kollega eller samarbejdspartner, kan du nu nominere vedkommende.

Emne: 

  • Vejledning
8. februar 2017

Ny bog: 'Tidlig sprogstart i skolen'

Hvad skal der til for, at skolerne lykkes med den tidligere sprogstart i engelsk, tysk og fransk? Det sætter bogen 'Tidlig sprogstart i skolen', som UCC's Annette Søndergaard Gregersen har redigeret, fokus på.

Emne: 

  • Sprog
7. februar 2017

Børnehuset Hørgården har styrket sit arbejde med udsatte børn

Personalet i syv københavnske dagtilbud bliver videreuddannet direkte i deres pædagogiske hverdag i skræddersyede forløb udviklet af UCC. I Børnehuset Hørgården på Amager har personalet fået skærpet blikket for udsatte børns ressourcer, fortæller pædagogisk leder Charlotte Hansen.

Emne: 

  • Videreuddannelse
2. februar 2017

Robotterne kommer – hvad gør folkeskolen?

Skal vi udnytte potentialet ved teknologien uden at blive slaver af den, skal uddannelsessystemet geares til at give borgerne digital dannelse, fra de er små, skriver Bjørn Ilsøe, chef for Center ved Undervisningsmidler ved UCC

Emne: 

  • Digitale medier
24. januar 2017

Nej tak til forældreguider

Hvor meget skal forældrene involveres i unges valg af videregående uddannelse? Nogle uddannelsessteder er begyndt at lave forældreguider. UCC siger nej.

Sider