Nyheder

På denne side finder du alle nyheder fra UCC frem til foråret 2018. Som et led i fusionen mellem Professionshøjskolen UCC og Professionshøjskolen Metropol pr. 1. marts 2018 kan du fremover finde aktuelle nyheder på det midlertidige website for Københavns Professionshøjskole: www.kp.dk.

12. marts 2018

Lea vil læse til lærer i Helsingør

​Den nye læreruddannelse i Helsingør kan godt regne med en ansøgning fra 21-årige Lea Mellerup-Lund. Hun var onsdag den 7. marts til Åbent Hus på læreruddannelsen, der åbner på Kulturværftet efter sommerferien.
10. marts 2018

Mulig strejke og lockout

Københavns Professionshøjskole er ligesom en lang række andre offentlige institutioner blevet strejkevarslet. Efterfølgende har Finansministeriet meldt ud, at de vil varsle lockout.
1. marts 2018

Interview med Københavns Professionshøjskoles nye rektor

Når Stefan Hermann møder på arbejde 1. marts, er han fra den ene dag til den anden rektor for fire grunduddannelser mere og dobbelt så mange studerende og medarbejdere. Her deler rektor for den nye Københavns Professionshøjskole sine tanker om fusionen, om vilkårene for at lave uddannelse og meget mere.

Emne: 

  • fusion
1. marts 2018

Ny stor uddannelsesinstitution åbner 1. marts: Københavns Professionshøjskole

Pressemeddelelse: Den 1. marts 2018 får Danmark en ny uddannelsesinstitution, når UCC og Metropol bliver til Københavns Professionshøjskole. Med 20.000 studerende og 21 videregående uddannelser bliver den nye professionshøjskole en af hovedstadens og landets største institutioner for videregående uddannelse.

Emne: 

  • fusion
1. marts 2018

Læreruddannelse får til huse på Kulturværftet

Når den nye læreruddannelse i Helsingør Kommune slår dørene op til august, bliver det med base på Kulturværftet. En fantastisk ramme for en ny læreruddannelse, lyder det fra rektor Stefan Hermann.

Emne: 

  • læreruddannelse Helsingør

Sider