Afholdte konferencer

Eventuelle materialer fra afholdte konferencer kan findes her.

16. april 2018

Bogreception: Når data kommer på bordet

I anledning af lanceringen af bogen ”Når data kommer på bordet” afholder forlaget og forfatterne bogreception for samarbejdspartnere, kolleger, studerende og andre interesserede.

Sted: 

  • København
11. april 2018

Matematiklærerens dag 2018

OBS! Tilmeldingsfristen er forlænget til og med den 6/4 kl. 10. Matematik - et kompetencegivende og kreativt fag Kom og oplev en dag, hvor vi udfolder matematikfaget og du får nogle redskaber og ideer til, hvordan du kan arbejde med fagets formål og de matematiske kompetencer i undervisningen. Hvis vi ser på, hvad der kræves af eleverne fremadrettet, er det tydeligt, at kompetencer er et af...
10. april 2018

Digital dannelse - fleksible læringsformer i et fremtidigt perspektiv

NNU sætter med dette års konference fokus på interaktionen mellem menneske og teknologi. Konferencen afsøger begrebet digital dannelse (digital literacy) i den hensigt at belyse de måder vi bruger begrebet på i forhold til vores professionsuddannelser.

Sted: 

  • Aarhus
16. marts 2018

Billedkunstfagets dag 2018

CFU har fornøjelsen at invitere dig til billedkunstfagets dag i samarbejde med Kunstmuseet ARKEN. Dagen er målrettet lærere og pædagoger med interesse for billedkunst- og danskfaget. Et vellykket kunstværk handler ikke om noget; det er noget i sig selv, har den schweiziske billedkunstner Ugo Rondinone udtalt. I udstillingen Ensomhedens sprog på ARKEN iscenesætter kunstneren velkendte figurer og...

Sted: 

  • København
15. marts 2018

Bogreception: Voksendidaktik

I anledning af udgivelse af bogen Voksendidaktik holder Henrik Rander, Lis Boysen og Ole Goldbech fra UCC Videreuddannelse bogreception for samarbejdspartnere, kolleger, studerende og interesserede.

Sted: 

  • København

Sider

Afholdte konferencer

Konferencer

Materialer fra konferencer

Præsentationer fra afholdte konferencer (fra januar 2014 og frem) kan findes i arkivet ovenfor.