Afholdte konferencer

Eventuelle materialer fra afholdte konferencer kan findes her.

17. december 2015

Ph.d.-forsvar: Dømmekraft i praksis

Torsdag den 17. december forsvarer John Gulløv sin ph.d.-afhandling 'Dømmekraft i praksis – En antropologisk undersøgelse af professionelle på en skole', der handler om, hvordan ansatte på en folkeskole på Møn lever og handler i et krydsfelt af forventninger, krav, muligheder og behov i deres hverdag.
7. maj 2015

Vejlederkonference 2015

Kom og hør Rasmus Willig og mange andre på UCC’s årlige vejlederkonference. Dette års tema er: Vejledning som kollektivt arrangement - besparelse eller nye muligheder?

Sted: 

  • København
28. april 2015

Matematiklærerens dag 2015

Hvorfor elsker alle ikke matematik? Hvorfor giver nogle elever op og mister interessen for matematik? Hvad er det, der gør, at der er så stor forskel på elevers holdning til faget? Få forklaringer og bud på løsninger, der får eleverne op på tå og gør dem topmotiverede.

Sted: 

  • København
21. april 2015

Talentdag 2015

CFU’s talentkonference har i år fokus på foretagsomhed og innovation i relation til de dygtigste elever i grundskolen. Deltag og bliv meget klogere på, hvad I kan gøre i netop din skole, institution eller kommune.

Sted: 

  • København
16. april 2015

ETEN Conference 2015

European Teacher Educational Network Annual Conference.

Sted: 

  • København
14. april 2015

Dansklærerens dag 2015

Oplev en dag med stærke danskfaglige oplæg og konkrete idéer, der kan løfte din undervisning. Bliv styrket i at gøre dine elever til målrettede og kreative producenter og få kunstneriske oplevelser med forfatteren Rebecca Bach-Lauritsen og rapperen Per Vers.

Sted: 

  • København
25. marts 2015

Billedkunstlærerens dag 2015

Glæden ved at sætte farver sammen, skabe komposition og forme i forskellige materialer bliver pirret, og du får ny viden og inspiration til dine timer med elever og børn, uanset om du er underviser eller pædagog. Tillægsgevinsten er at møde kolleger, der brænder for det samme.

Sted: 

  • København

Sider

Afholdte konferencer

Konferencer

Materialer fra konferencer

Præsentationer fra afholdte konferencer (fra januar 2014 og frem) kan findes i arkivet ovenfor.