Vejledningens udfordringer i et samfund i konstant forandring

UCC inviterer til Master Class med William Borgen, ph.d. og professor i uddannelses- og vejledningspsykologi på University of British Columbia.

William Borgen har mange års forskningserfaringer med overgange i livsforløb og karrierevejledning. Borgen er i Danmark kendt for at introducere gruppevejledning. I de senere år har hans forskning været fokuseret på de udfordringer, som vejledningen møder i et samfund, hvor arbejdsmarkedet og jobmarkedet er under konstant forandring.

Mange af de forudsætninger, som de kendte karrierevalgsteorier bygger på er forandret. Borgen lægger i sin forskning vægt på, at karrievejledningen må inddrage en bredere samfundsmæssig kontekst. Hvilke udfordringer er vejledningen underlagt i opgaven med at støtte og hjælpe personer med at finde uddannelse og arbejde, der matcher deres passion og kald? Dette er temaet for en Master Class om eftermiddagen d. 23. oktober 2017, hvor programmet byder på oplæg og diskussion om vejledningens opgaver i et samfund under konstant forandring.

Aktivitetsnummer: 231017.

Praktiske oplysninger

Tid

Mandag d. 23. oktober 2017 kl. 13:00 til 17:00

Arrangementet er afholdt

Adresse

Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

480 kr. ekskl. moms, 600 kr. inkl. moms

Målgruppe: 

Karrierevejledere fra alle sektorer, DUEK-studerende og studerende på Master i vejledning.

Type: 

  • Konferencer

Kontakt kursusteamet

Tlf.: 4189 9700

E-mail: Kursus@ucc.dk