SPOT ON - Ledelse og læringsudbytte

Kom til morgenmøde om skoleledelsesformer og læringsudbytte.

Lonni Hall, forfatter til bogen "Ledelse og læringsudbytte", er taler på dette SPOT ON-arrangement d. 29. september. Med udgangspunkt i bogen, præsenterer Lonni international forskning indenfor skoleledelse og kobler forskningen til konkrete indblik i dansk skoleledelsespraksis. Lige på, kort og godt.

Bogen er for nylig blevet anmeldt af Jens Raahauge på folkeskolen.dk, der bl.a. kalder Lonni Hall for "... en knaldhamrende god formidler, der har overblik over sit stof". Du kan læse hele anmeldelsen her:


Ved arrangementet vil der være lejlighed til at stille spørgsmål til Lonni Hall samt til at købe bogen Ledelse og læringsudbytte, hvis du ikke allerede har den.

SPOT ON er navnet på UCC's nye række af morgenmøder, hvor du kan få direkte inspiration fra aktuelle forfattere, forskere og debattører indenfor ledelse og organisation. Vi fortæller mere om næste arrangement i rækken ved dette morgenmøde.

Undervisere

Lonni Hall er cand.mag. i filosofi og udviklingskonsulent og lektor hos UCC. Hun bliver i 2016 færdig med sin ph.d. om skoleledelse og læringsudbytte fra AU/UCC.

Kursusnummer: 263180

Praktiske oplysninger

Tid

Torsdag d. 29. september 2016 kl. 9:00 til 10:15

Arrangementet er afholdt

Adresse

Professionshøjskolen UCC
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

Gratis

Målgruppe: 

Skoleledelser og ledere i skoleforvaltninger samt lærere og pædagoger i skolen.

Type: 

  • Konferencer

Bogudgivelse: Ledelse og læringsudbytte

I denne lille og lettilgængelige bog fremstiller Lonni Hall den internationale forskning i skoleledelse, og ambitionen er at klæde læserne bedre på til at kunne navigere i de vilkår, der gør sig gældende i en dansk skoleleders hverdag.

Kontakt kursusteamet

Tlf.: 4189 9700

E-mail: Kursus@ucc.dk