Pædagog i skole og fritid

Afdelingen for Forskning, Udvikling og Internationalisering inviterer til bogreception og faglig inspiration i forbindelse med udgivelse af antologien ’Pædagog i skole og fritid - perspektiver på det tværprofessionelle samarbejde i skolen’.

Med skolereformen står skolen over for en række nye opgaver og udfordringer, der stiller omfattende krav til lærere og skoledelse og nu også til de mange pædagoger, som bliver en stor del af skolens hverdag fremover. For pædagoger indeholder reformen imidlertid ikke alene krav og udfordringer - den skaber også muligheder.

Denne bog, der er blevet til på baggrund af et samarbejde mellem UCC’s Forsknings- og Udviklingsafdeling og forlaget Billesø og Baltzer, handler om disse muligheder og har til formål at klæde pædagoger og pædagog-studerende på til opgaven. Den er redigeret af Tom Ritchie og Ditte Tofteng, der begge er ansat i forskningsprogrammet Diversitet og Social Innovation, ligesom hovedparten af bidragene er skrevet af ansatte ved UCC.

Stig Broström, der er ansat på Institut for Uddannelse og Pædagogik ved DPU, kommer og holder oplæg med udgangspunkt i sin lange erfaring som forsker inden for læring, didaktik og uddannelse med særligt fokus på dagtilbudsdidaktik.

Program

  • Velkomst
  • Oplæg fra gæsteforsker Stig Broström
  • Diskussion

Ingen tilmelding nødvendig. Der tilbydes et glas vin eller vand samt lidt til ganen.

Praktiske oplysninger

Tid

Onsdag d. 17. september 2014 kl. 14:30 til 16:00

Arrangementet er afholdt

Adresse

Professionshøjskolen UCC
Titangade 11 (se lokale i receptionen)
2200 København N.

Pris: 

0 kr.

Type: 

  • Konferencer