Ledelsesmæssig innovationskraft

Konferencen skal styrke det tværgående strategiske samarbejde i UC-sektoren inden for innovation og entreprenørskab for i højere grad at kunne udnytte sektorens potentiale.

Ledelsen på landets professionshøjskoler spiller en central rolle i forhold til at styrke Danmarks innovationskraft. Det gælder både internt i uddannelsessystemet og eksternt i velfærdssamfundet.

Regeringens vision er, at Danmark skal konkurrere på viden, idéer og evnen til at omstille sig og finde på nye løsninger. Ministeriet udkom i januar 2014 med inspirationskataloget ‘Bedre dokumentation af videninstitutionernes bidrag til innovation’, der netop forfølger denne vision.

Formålet med konferencen er, at ledere får mulighed for dialog med andre ledere på tværs af professionshøjskoler. Formålet er således at styrke det tværgående strategiske samarbejde i UC-sektoren inden for innovation og entreprenørskab for i højere grad at kunne udnytte sektorens potentiale.

Husk din IPad eller tablet på dagen.

Danmarks førerende innovationsforskere Christian Bason, Innovationschef Mindlab og Annemette Digmann, Innovationschef Region Midtjylland og ph.d. er konferencens keynote speakers. Konferencen er kommet i stand på baggrund af et initiativ i det nationale netværk ved professionshøjskolerne i Danmark og er finansieret af Fonden for entreprenørskab FFE-Y.

Kørsel: Øst fra Storebælt – tjek om det er nemmest at tage kollegaer med i bilen, da konferencen afholdes tre min. fra motorvejen.
Tager du toget, så skal du tage S-toget C fra hovedbanegården.
– det tager ca. 30 min.

Konferencen anbefales af Rektorkollegiet.

Praktiske oplysninger

Tid

Tirsdag d. 16. september 2014 kl. 9:30

Arrangementet er afholdt

Adresse

UCC, Pædagoguddannelsen Storkøbenhavn
Ejbyvej 35
2740 Skovlunde

Pris: 

Gratis

Målgruppe: 

Konferencen ‘Ledelsesmæssig innovationskraft’ er målrettet alle ledergrupper inden for Professionshøjskolesektoren. Oplys venligst ved tilmelding Professionshøjskole og stilling.

Type: 

  • Konferencer