Gratis gå-hjem-møde om forældresamarbejde der virker

Et godt forældresamarbejde er vigtigt, både for børn, forældre og det pædagogiske personale, men hvordan griber man det bedst an og får det prioriteret i en travl hverdag? Kom og hør oplæg ved bl.a. forfatterne til bogen "Forældresamarbejde der virker", når Professionshøjskolen UCC i samarbejde med Dansk Psykologisk Forlag inviterer til gratis gå-hjem-møde.

I anledning af udgivelsen af bogen "Forældresamarbejde der virker" inviterer UCC og Dansk Psykologisk Forlag til gratis gå-hjem-møde.

På gå-hjem-mødet kan du bl.a. høre oplæg ved forfatterne Søren Laibach Smidt, forsker og chefkonsulent ved UCC,  Suzanne Krogh, Life-lab samt Dorthe Boe Danbjørn, formand for FOLA (Forældrenes Landsforening). Der vil blive taget fat på spørgsmål som:

  • Hvordan arbejder man systematisk og reflekteret med at udvikle samarbejdet?
  • Hvad er det, der betyder noget for forældre, og hvad giver det af pejlemærker for det pædagogiske personale i institutionerne?
  • Kort sagt: Hvad virker?  

Detaljeret program opdateres snarest på denne side.

Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 17. februar 2016.

Ved selve arrangementet kan bogen købes til særpris.

Praktiske oplysninger

Tid

Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 16:30 til 18:30

Arrangementet er afholdt

Adresse

Professionshøjskolen UCC
Titangade 11
2200 København N

Pris: 

Gratis

Målgruppe: 

Pædagoger, andre ansatte i daginstitutioner, pædagogstuderende eller forældre i forældreråd eller -bestyrelser.

Type: 

  • Konferencer