ECER 2017: Reforming Education and the Imperative of Constant Change: Ambivalent roles of policy and educational research

Den europæiske konference om uddannelsesforskning (ECER) på Professionshøjskolen UCC i 2017 inviterer forskere, undervisere og interesserede til at reflektere over reformering af uddannelse og kravet om konstant forandring. Foruden hovedtemaet vil konferencen præsentere en bred vifte af uddannelsesforskning som også indeholder pædagogiske og sundhedsfaglige perspektiver.

NB: Tilmeldingen åbner 15. marts 2017.

ECER arrangeres årligt et sted i Europa i et samarbejde mellem en lokal videregående uddannelsesinstitution og EERA, der er en europæisk sammenslutning for uddannelsesforskere.

Konferencen løber af stablen den 21.-25. august. Der forventes i alt at deltage 2-3.000 personer fra hele Europa i hovedkonferencen ECER.

ECER gennemføres som en kombination af store forelæsninger med udvalgte hovedtalere og workshops med mulighed for at dykke ned i specifikke temaer. Der vil desuden være et udstillingsområde, hvor konferencedeltagerne har mulighed for at gå i dialog med forlag og andre virksomheder.

Keynote speakers

  • Rajani Naidoo, Professor of Higher Education Management and Director of International Centre for Higher Education Management, Bath School of Management, at the University of Bath.
  • Manja Klemenčič, Fellow and Lecturer in Sociology of Higher Education at the Department of Sociology, Harvard University.
  • Carl Anders Säfström, Professor at the School of Culture and Education, Södertörn University, Stockholm.
  • Jens Rasmussen, Professor at the Department of Education at Aarhus University, Denmark

Early Bird-tilmelding

Det er muligt at opnå rabat ved tidlig tilmelding til konferencen. Fristen for Early Bird-registrering udløber d. 15. maj 2017.

Forud for konferencen afvikles også Emerging Researchers' Conference d. 21.-22. august 2017.

Praktiske oplysninger

Tid

Tirsdag d. 22. august 2017 kl. 12:00 til Fredag d. 25. august 2017 kl. 17:30

Arrangementet er afholdt

Adresse

Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

Se priser via tilmeldingslink

Målgruppe: 

Forskere, undervisere og studerende.

Type: 

  • Konferencer