21st Century Learning Skills - som læringskompas

Microsoft og Center for Undervisningsmidler – UCC byder velkommen til en inspirerende dag med fokus på 21st Century Learning Skills – eller i bredere forstand – life and carreer skills.

PDF iconInvitation og program til konferencen 21st Century Learning Skills - et læringskompas.

Der har igennem de sidste år været et stigende fokus på netop disse almene skills og kompetencer i relation til uddannelsessektoren – både i skoleforskning internationalt såvel som nationalt. I særdeleshed også fra erhvervsliv og fra politisk hold. Spørgsmålet er, hvorledes vi i Danmark udvikler skole og uddannelse til i højere grad at fokusere på arbejdet med kompetencer som eksempelvis innovation, kollaboration og digital kreativitet i en meningsfuld sammenhæng med den faglige undervisning.

Netop det tema vil Microsoft og CFU-UCC stille skarpt på ved konferencen ”21st Century Learning Skills – som læringskompas”, som bliver afviklet i Microsofts nye lokaler i Lyngby onsdag den 2. marts 2016 kl. 9.00-15.45.

Konferencen vil byde på en vekselvirkning mellem mere forskningsbaserede oplæg og talk-shops med dyb forankring i praksiserfaringer med 21st CLS i en skolekontekst. Mød blandt andet Deirdre Butler, der er én af hovedpersonerne bag ITL-Research og udviklingen af 21st Century Learning Design. Derudover vil forsker Ole Sejer Iversen holde oplæg med afsæt i en netop afsluttet statusundersøgelse med fokus på it, innovation og 21st i de nordiske lande.

Som afrunding på dagen holder Søren Ejlersen, medstifter af Aarstiderne, et oplæg med perspektiver på 21st, innovation og entreprenørskab som afgørende kompetencer for udvikling af kompetencer til liv og arbejdsliv.

Udover de centrale oplæg suppleres med break-out talkshops med relevante projekterfaringer eksempelvis fra nationalt KL-projekt om kapacitetsopbygning ift it-strategi 21st og kommuner som Rødovre og Kolding, der på forskellige områder har inkorporeret 21st i en række af deres aktiviteter.

I pauserne vil der være mulighed for at tale med skoler og kommuner, der arbejder målrettet med 21st CLD og digital kreativitet og innovation. Ligeledes vil leverandører til uddannelsessektoren præsentere relevante produkter, der kan understøtte digital kreativitet og kollaboration.

Praktiske oplysninger

Tid

Onsdag d. 2. marts 2016 kl.
9:00 til 15:45

Arrangementet er afholdt

Adresse

Microsoft
Kanalvej 7
2800 Kongens Lyngby

Pris: 

695 kr.

Målgruppe: 

Skolepolitikere, digitaliseringschefer, pædagogiske it-chefer, skolechefer, skoleledelser, skolekonsulenter, skolebestyrelsesmedlemmer og andre interessenter i uddannelsesverden med fokus på 21st Century Learning Skills. Lærere er også velkomne.

Type: 

  • Konferencer