Konferencer

Her finder du UCC's kommende konferencer.

2. februar 2017

Sprogfaglig dag 2017

Temadag med fokus på lingvistens værktøjskasse. Når man skal lære et fremmedsprog, vil noget være nemt og noget svært. Vi kan som lingvister til dels forudsige hvad og bruge det aktivt i undervisningen. Med lingvistens værktøjskasse vil vi sammen sætte ord på elevernes udfordringer på en helt ny måde, og vi vil kigge på nye løsninger på gammelkendte problemstillinger.
1. marts 2017

Professionalitet og dømmekraft i social- og specialpædagogikken

Professionshøjskolen UCC og Socialpædagogernes Landsforbund Storkøbenhavn og Nordsjælland inviterer medlemmer, undervisere, samarbejdspartnere, interessenter og studerende til konference om social- og specialpædagogik. Konferencen sætter med overskriften ’Professionalitet og dømmekraft’ fokus på aktuelle tendenser inden for det social- og specialpædagogiske professionsfelt. Dagens oplægsholdere...

Sted: 

  • Københavnsområdet
24. marts 2017

Billedkunstfagets dag 2017

Billedkunstfagets dag tager dig med til et univers af former og farver, som glæder og udfordrer, og i løbet af dagen får du bud på, hvordan du kan bruge Kunstmuseet ARKENs udstilling af samtidskunst i undervisningen

Sted: 

  • Københavnsområdet
19. april 2017

Dansklærerens dag 2017

Dette er dagen, hvor CFU forkæler dansklærerne. Kom og få inspiration til din undervisning i form af oplæg og workshops.

Sted: 

  • Københavnsområdet
25. april 2017

Matematiklærerens dag 2017

Vil du opdateres om seneste nyt inden for faget matematik? På Matematiklærerens dag har du mulighed for at høre oplæg, deltage i workshops og dele erfaringer med gode kolleger.
10. maj 2017

Vejlederkonference 2017

UCC’s årlige vejlederkonference afholdes 10. – 11. maj på Hotel Svendborg i Svendborg.

Sted: 

  • Fyn
1. juni 2017

Børnehaveklassens dag 2017

Kom og få viden om kompetenceområderne til brug for arbejdet i børnehaveklassen, så du er med til at bevare dine elevers lyst og evne til at lære og tænke kreativt. Vi forventer at arbejde med sproglig opmærksomhed, yoga i klasserummet, musik og bevægelse og andre udtryksformer i et åbent læringsmiljø.

Sted: 

  • Københavnsområdet
22. august 2017

ECER 2017: Reforming Education and the Imperative of Constant Change: Ambivalent roles of policy and educational research

Den europæiske konference om uddannelsesforskning (ECER) på Professionshøjskolen UCC i 2017 inviterer forskere, undervisere og interesserede til at reflektere over reformering af uddannelse og kravet om konstant forandring. Foruden hovedtemaet vil konferencen præsentere en bred vifte af uddannelsesforskning som også indeholder pædagogiske og sundhedsfaglige perspektiver.

Sted: 

  • Københavnsområdet
30. august 2017

Idrætsunderviserens dag 2017

Kom og bliv inspireret af dygtige undervisere. Du bliver udfordret både praktisk og teoretisk på denne dag, hvor du også kan dele dine erfaringer og gode idéer med kolleger.

Sted: 

  • Københavnsområdet

Sider

Konferencer

Materialer fra konferencer

Præsentationer fra afholdte konferencer (fra januar 2014 og frem) kan findes i arkivet ovenfor.