Konferencer

Her finder du CFU's kommende konferencer.

21. april 2020

AFLYST Dansklærerens dag 2020

BEMÆRK, DAGEN ER AFLYST PGA MYNDIGHEDERNES SKÆRPEDE BEREDSKAB VEDRØRENDE RISIKO FOR SMITTE MED CORONAVIRUS.

Sted: 

  • Københavnsområdet
28. maj 2020

Børnehaveklassens dag 2020

BEMÆRK DATOEN. KONFERENCEN AFHOLDES D. 28 IKKE D. 21, SOM DER STÅR I VORES KURSUSKATALOG! Kom og vær aktiv på en dag, hvor vi sætter spot på børnehaveklassen. Vi har udviklingen af elevernes kompetencer på dagsordenen og ser på de mange måder, hvorpå vi kan styrke elevernes læring og samtidig fastholde den kreative tilgang til læring. Tag gerne dine kolleger med, det giver dobbelt glæde. 
1. september 2020

Matematiklærerens dag 2020

NB: Konferencen skulle gennemføres d. 16/4 men blev desværre aflyst pga Covid-19. Programmet er det samme.
1. september 2020

Religionernes Dag 2020

Tema: At filosofere med børn Over de seneste 10 - 15 år er der i stigende grad kommet fokus på fænomenet filosofi med børn i regi af folkeskolen - ikke blot i religionsundervisningen men også arbejdet med litteratur og i relation til hele klimaproblematikken. Specifikt i religionsundervisningen slog en mere filosoferende tilgang til den religionsfaglige behandling af stoffet allerede formelt...
24. september 2020

Teknologiforståelse - pædagogiske og didaktiske udfordringer

PLC-netværket er aktivt igen, og vi byder velkommen til både gamle og nye medlemmer af netværket. Vi holder næste netværksmøde d. 24. september, kl. 15-17 på Campus Carlsberg med temaet: Teknologiforståelse, - pædagogiske og didaktiske udfordringer? Netværksmødet vil byde på inspiration og refleksion over PLC-teamets medvirken omkring faget teknologiforståelse, og til hvordan man arbejder med at...

Sted: 

  • Københavnsområdet
21. oktober 2020

PLC-dagen 2020

På den årlige PLC- konference stilles skarpt på PLC´s centrale rolle i skoleudviklingen.  Dagen byder på indspark, der både kan inspirere og provokere, samt muligheder for at drøfte centrale tematikker - og få hænderne i noget konkret.  

Sted: 

  • Københavnsområdet
19. marts 2021

Billedkunstfagets dag 2021

Billedkunsten skaber oplevelser, følelser og reflektioner, og den provokerer, når kendte værker bliver sat ind i nye sammenhænge. Det giver nye idéer til undervisningen. Kom og få indsigt i kunstens mangfoldige udtryksformer med udgangspunkt i den aktuelle kunstudstilling på ARKEN. Du bruger udstillingen og får selv fingrene i materialerne og skaber nye udtryk.
13. april 2021

Matematiklærerens dag 2021

Vil du opdateres om seneste nyt inden for faget matematik? På Matematiklærerens dag har du mulighed for at høre oplæg, deltage i workshops og dele erfaringer med gode kolleger.
20. april 2021

Dansklærerens dag 2021

Tørster du efter at blive opdateret inden for dit fag? På Dansklærerens dag bliver du præsenteret for et varieret og vedkommende program, som sætter spot på aktuelle temaer. Program udsendes og offentliggøres på kp.dk i foråret 2021.

Sted: 

  • Københavnsområdet
27. maj 2021

Børnehaveklassens dag 2021

Kom og vær med til en spændende dag, hvor der er fokus på elevernes trivsel og læring i børnehaveklassen. Du får et aktuelt oplæg og vælger derefter selv de workshops, du ønsker at være en aktiv del af. Vi har sat fokus på, hvordan vi styrker elevernes læring og kompetencer og samtidig styrker deres kreative tilgang til læring.

Konferencer

Materialer fra konferencer

Præsentationer fra afholdte konferencer (fra januar 2014 og frem) kan findes i arkivet ovenfor.