Konferencer

Her finder du UCC's kommende konferencer.

24. oktober 2018

Læringsvejlederens dag 2018

Den Sorte Diamant – Thomas Winding udstilling - Sarah Engell Ny frist mandag den 15. oktober Oplev den fantastiske Thomas Winding udstilling i Rotunden i Den sorte Diamant – hør om FanFiktion - e-bøger - nyheder fra CFU og FCL – dagen sluttes med et oplæg af forfatter Sarah Engell. DEN STORE THOMAS WINDING UDSTILLING Med en karakteristisk blanding af stemme, ord, billeder og film udfoldede Thomas...

Sted: 

  • København
5. november 2018

Læreres interaktion med eleverne under lup

Københavns Professionshøjskole lægger hus til et åbent og gratis arrangement om det forskningsbaserede koncept, CLASS (Classroom Assessment Scoring System), som er et redskab til at vurdere læreres interaktion med eleverne.

Sted: 

  • København
8. november 2018

NORDPRO-konferencen 2018

Den 8.-9. november 2018 er Københavns Professionshøjskole vært for NORDPRO-konferencen, som afholdes i regi af Nordisk Netværk for Professionsforskning.

Sted: 

  • København
8. november 2018

Vejledning på tværs

Fyraftensmøde med temaet: "Profession vejleder", v/Anders Ladegaard, formand for UU Danmark.

Sted: 

  • København
14. november 2018

Dialogmøde: Prøve i praktikken

Vi glæder os til at genetablere dialogmøder for praktikvejledere på pædagogområdet 3-4 gange om året. På dette dialogmøde sætter vi fokus på prøve i praktikken.

Sted: 

  • København
15. november 2018

Musikfagets dag 2018

Musikfagets dag er dagen, hvor du som musiklærer eller pædagog møder dygtige instruktører inden for forskellige musikalske genrer og udfolder dig med sang og musik. Der er fokus på, hvordan vi skaber en fælles musikalsk platform, som vi kan give videre til eleverne. Du kan se mere og tilmelde dig her . Målgruppe Musiklærere og pædagoger

Sted: 

  • Roskilde

Sider

Konferencer

Materialer fra konferencer

Præsentationer fra afholdte konferencer (fra januar 2014 og frem) kan findes i arkivet ovenfor.