Konferencer

Her finder du UCC's kommende konferencer.

27. februar 2017

Forskningens maskinrum

Oplæg og bogreception mandag d. 27. februar i anledning af udgivelsen af 'Forskningens maskinrum – typiske tværfaglige udfordringer'.
24. marts 2017

Billedkunstfagets dag 2017

Billedkunstfagets dag tager dig med til et univers af former og farver, som glæder og udfordrer, og i løbet af dagen får du bud på, hvordan du kan bruge Kunstmuseet ARKENs udstilling af samtidskunst i undervisningen

Sted: 

  • Københavnsområdet
19. april 2017

Dansklærerens dag 2017

På dagen vil forskere, formidlere og forfattere sætte fokus på nye tendenser i børne- og ungdomslitteraturen, og en række nytænkende læremidler vil blive præsenteret.

Sted: 

  • Københavnsområdet
25. april 2017

Matematiklærerens dag 2017

Vil du opdateres om seneste nyt inden for faget matematik? På Matematiklærerens dag har du mulighed for at høre oplæg, deltage i workshops og dele erfaringer med gode kolleger.
10. maj 2017

Vejlederkonference 2017

UCC's årlige vejlederkonference 10. – 11. maj på Hotel Svendborg i Svendborg.

Sted: 

  • Fyn
1. juni 2017

Børnehaveklassens dag 2017

Kom og få viden om kompetenceområderne til brug for arbejdet i børnehaveklassen, så du er med til at bevare dine elevers lyst og evne til at lære og tænke kreativt. Vi forventer at arbejde med sproglig opmærksomhed, yoga i klasserummet, musik og bevægelse og andre udtryksformer i et åbent læringsmiljø.

Sted: 

  • Københavnsområdet
13. juni 2017

Computerspil og literacy i skolen

Computerspil er en kilde til underholdning, spænding – og tidsfordriv – i mange børn og unges fritid. Men kan de også spille en rolle i skolen? Ja, mener den australske professor Catherine Beavis, der til sommer gæster Danmark.
22. august 2017

ECER 2017: Reforming Education and the Imperative of Constant Change: Ambivalent roles of policy and educational research

Den europæiske konference om uddannelsesforskning (ECER) på Professionshøjskolen UCC i 2017 inviterer forskere, undervisere og interesserede til at reflektere over reformering af uddannelse og kravet om konstant forandring. Foruden hovedtemaet vil konferencen præsentere en bred vifte af uddannelsesforskning som også indeholder pædagogiske og sundhedsfaglige perspektiver.

Sted: 

  • Københavnsområdet

Sider

Konferencer

Materialer fra konferencer

Præsentationer fra afholdte konferencer (fra januar 2014 og frem) kan findes i arkivet ovenfor.