Åbent hus på Campus Carlsberg

Tag det næste skridt – tag en diplomuddannelse.

Den 23/10 kl 16.30 holder vi åbent hus på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V. Kom og tal med vores undervisere og hør om dine muligheder med en pædagogisk diplomuddannelse eller en diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning (DUEK).

Med en diplomuddannelse styrker du din faglighed og får nye karrieremuligheder. Læs her om de to videreuddannelsesretninger.

Pædagogisk diplomuddannelse

De pædagogiske diplomuddannelser er kompetencegivende videregående uddannelser, der henvender sig til lærere, pædagoger og andre med tilsvarende relevant uddannelse. 

En pædagogisk diplomuddannelse er en kompetencegivende videregående uddannelse, der er normeret til 60 ECTS-point, svarende til ét års studium. Du kan læse mere om de forskellige PD’ere her:

Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning

Interesserer du dig for vejledning af børn, unge og voksne om valg af uddannelse og erhverv? Så er en diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning måske noget for dig.

En DUEK skal bidrage til at skabe en fælles professionalitet på vejledningsfeltet. Uddannelsen lægger vægt på at medvirke til udvikling af en professionel og sammenhængende vejledningsindsats.

Uddannelsen er normeret til 60 ECTS-point svarende til 1 årsværk. Uddannelsens formål er, at den studerende udvikler teoretiske og praktiske kompetencer til at vejlede børn, unge og voksne om valg og af uddannelse og erhverv. Du kan læse mere om DUEK her:

Pædagogisk diplomuddannelse

Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning